Kızılcahamam, Hemşire ve Oğluna Ağladı - Son Dakika
Güncel

Kızılcahamam, Hemşire ve Oğluna Ağladı

Kızılcahamam, Hemşire ve Oğluna Ağladı

Bir midibüsün, Kayseri'deki Çamlıca-3 Baraj Gölü'ne uçması sonucu ölen 8 kişiden iki kişi, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde defnedildi

02.05.2013 16:26  Güncelleme: 15:33

Nevşehir'in Gülşehir İlçesi'nden 1 Mayıs günü Kayseri'nin Yahyalı ilçesindeki Kapuzbaşı Şelaleleri'ne geziye giden öğretmen ve aileleri ile öğrencileri taşıyan midibüsün Çamlıca-3 Baraj Gölü'ne uçması sonucu ölen 8 kişi arasında bulunan hemşire 36 yaşındaki Münife Koçak ile oğlu 8 yaşındaki Selim Hüsnü Koçak, memleketleri Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde defnedildi. Kazada, öğretmen baba Sefa Koçak ile kızları 13 yaşındaki Beyza Nur Koçak ise yaralı kurtuldu.

Münife Koçak ve oğlu Selim Hüsnü Koçak'ın cenaze törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı ile Koçak ailesinin çok sayıda yakını katıldı. Hemşire Münife ile oğlu Selim Hüsnü Koçak, doğum yerleri Taşlıca Köyü'nde, Münife Koçak'ın 2010 yılında trafik kazasında ölen anne ve babası Sırma- Hüsnü Yılmaz'ın yanında defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılcahamam, Hemşire ve Oğluna Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement