Kızıltepe'de elektrik kesintilerini protesto eylemi - - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe'de elektrik kesintilerini protesto eylemi -

Kızıltepe\'de elektrik kesintilerini protesto eylemi -

Kızıltepe'de, elektrik kesintileri protesto etmek için yürüyüş yapan bir grup Kaymakamlık lojmanı önünde yolu trafiğe kapattı.

27.06.2014 00:56

Kızıltepe'de, elektrik kesintileri protesto etmek için yürüyüş yapan bir grup Kaymakamlık lojmanı önünde yolu trafiğe kapattı.

Elektrik kesintisini protesto etmek için toplanan bir grup, Eski Devlet Hastanesi Caddesi'nden Kaymakamlık lojmanı önüne yürüdü.

Lojman önünde yolu bir süre trafiğe kapatan gruptan bir kişinin taş atması üzerine, polis gaz bombası atarak grubu dağıttı.

Yolun trafiğe açılmasından sonra olay yerine gelen Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe Belediye Eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman, vatandaşlarla görüştü.

Ermiş, kesintilerin DEDAŞ Genel Müdürlüğün kararı olduğunun kendisine ilettiklerini belirtti.

Elektriğin düzenli bir şekilde verilmesi için gerekli görüşmeleri yaptığını dile getiren Ermiş, şöyle konuştu:

"Yüzde doksan tahsilat yapılamayan yerlerde elektriği keseceksiniz demişler. Bende kendilerine dedim zaten, bu kuyulardan dolayı ÇKS'lere (Çiftçi Kayıt Sistemi) bloke konmuş. Neden bu elektrik kesiliyor. Bu konuyu Sayın Valimizle de görüştüm. Ondan sonra DEDAŞ şirketinin CEO'sunu aradım ve olaylara sebebiyet verdiklerini söyledim. Bizi vatandaşla karşı karşıya getiriyorsunuz. Görüştüm, elektriği verecekler. Ben istemem bir vatandaşımız karanlıkta kalsın. Ben sizin için, vatandaş için ararım sorarım"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de elektrik kesintilerini protesto eylemi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gdfhhfhfh: Fenr 0 0 Yanıtla

Advertisement