Kocaeli 2 Kardeşi Cep Telefonu Borcu İçin Öldürmüş-Hd - Son Dakika
Güncel

Kocaeli 2 Kardeşi Cep Telefonu Borcu İçin Öldürmüş-Hd

2 kardeşi cep telefonu borcu için öldürmüşKOCAELİ'nin Darıca ilçesinde, tartıştığı 2 kardeşi bıçaklayarak öldüren Hüseyin Karadaş, yurtdışına kaçmak için bir kişiyle görüşme yapacağı sırada yakalandı.

18.05.2018 21:12

2 kardeşi cep telefonu borcu için öldürmüş

KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde, tartıştığı 2 kardeşi bıçaklayarak öldüren Hüseyin Karadaş, yurtdışına kaçmak için bir kişiyle görüşme yapacağı sırada yakalandı. Hüseyin Karadaş, Ruşen Çakır'a aldığı cep telefonunun taksitlerini ödemediğini, çıkan tartışmada 2 kardeşi öldürdüğünü söyledi.

Darıca Sırasöğütler Mahallesi 1537 Sokak'ta dün meydana gelen olayda, Hüseyin Karadaş, akrabaları olan Erdal Karadaş (44) ve Ruşen Karadaş'ı (34) evlerinin bahçesinde bıçaklayarak öldürdü. Ruşen Karadaş'ın eşinin dayısı olduğu ileri sürülen Hüseyin Karadaş olayın ardından kaçtı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hüseyin Karadaş'ın Dilovası'nda bir kişiyle buluşacağı bilgisini aldı. Buluşmanın gerçekleşeceği yerde bekleyen ekipler, Hüseyin Karadaş'ı yakalayarak gözaltına aldı. Yurtdışına kaçmak için görüşme gerçekleştireceği sırada yakalanan Hüseyin Karadaş, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Hüseyin Karadaş sorgusunda bir mağazadan kendi adına telefon alarak Ruşen Karadaş'a verdiğini, Ruşen Karadaş'ın taksitleri ödememesi nedeniyle çıkan tartışmada 2 kişiyi öldürdüğünü söyledi. Daha önce işlediği bir cinayet nedeniyle 10 yıl hapis yattığı öğrenilen Hüseyin Karadaş emniyetteki işlemlerin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli 2 Kardeşi Cep Telefonu Borcu İçin Öldürmüş-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli 2 Kardeşi Cep Telefonu Borcu İçin Öldürmüş-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement