Kocaeli Adliye Önünde Tekme Tokat Birbirlerine Girdiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaeli Adliye Önünde Tekme Tokat Birbirlerine Girdiler

Kocaeli Adliye Önünde Tekme Tokat Birbirlerine Girdiler
12.05.2015 12:49

Kocaeli Adliyesi'nde,Şubat ayında meydana gelen bir silahlı saldırı ve yaralama olayıyla ilgili görülen dava sonrasında taraflar tekme tokat birbirlerine girdi.

Kocaeli Adliyesi'nde,Şubat ayında meydana gelen bir silahlı saldırı ve yaralama olayıyla ilgili görülen dava sonrasında taraflar tekme tokat birbirlerine girdi. Adliye önünde yaşanan olayda polis tarafları ayırmak için biber gazı kullandı.

İzmit Yenimahalle semtindeki Buse Sokakta 9 Şubat 2015 tarihinde Enes K. pompalı tüfekle Halit Okur'a ateş ettiği sırada Halit Okur'un sevgilisi Nazlı Aslan pompalı tüfekten çıkan saçmaların hedefi oldu. Bu olayın ardından tüfekli saldırgan Enes K. ile saldırıya karşılık veren Halit Okur gözaltına alındı. tutuksuz yargılanan taraflar bugün Kocaeli Adliyesi'nde hakim huzuruna çıktı. Ancak dava bittikten sonra taraflar Adliye önünde tekme tokat birbirlerine girdi. Polis tarafları ayırmak için biber gazı kullanmasına rağmen güçlükle ayırdı. Olayda 5 kişi gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Adliye Önünde Tekme Tokat Birbirlerine Girdiler - Son Dakika


Advertisement