Kocaeli Banka Nakil Aracını Soyan Hırsızlar Adliyeye Sevk Edildi-Hd - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kocaeli Banka Nakil Aracını Soyan Hırsızlar Adliyeye Sevk Edildi-Hd

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İzmit'te, banka nakil aracını soyarak 11 milyon 900 bin lirayı çalan sürücü ile arkadaşı Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile yakalandı.

İzmit'te, banka nakil aracını soyarak 11 milyon 900 bin lirayı çalan sürücü ile arkadaşı Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile yakalandı. Gözaltına alınan 3 kişi İzmit'te adliyeye sevk edildi.

Pazartesi günü, Sanayi Mahallesi Pembe Köşk Sokak'ta meydana gelen olayda, zırhlı para nakil aracının sürücüsü, rotasını değiştirerek aracı daha önce arkadaşıyla belirlediği yere getirdi. Sürücü buluştuğu arkadaşıyla birlikte araçta bulunan özel güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Aracın güvenlik kamerasını sprey boya sıkıp boyayan 2 kişi, araçta bulunan 11 milyon 900 bin lirayı çaldı. Olayın ardından kaçan B.M.Ç. ile R.Ö. ertesi gün Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile Sivrihisar ilçesinde yakalanırken, çaldıkları para ele geçirildi. Devam eden operasyon kapsamında ismi açıklanmayan bir kadın da gözaltına alındı. Kocaeli'ne getirilen B.M.Ç., R.Ö. ve ismi açıklanmayan kadın emniyetteki işlemlerin ardından bugün Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA