Kocaeli'de Edis, Ceza ile Güneş Sahne Performanslarıyla Binlerce Kişiye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Edis, Ceza ile Güneş Sahne Performanslarıyla Binlerce Kişiye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Kocaeli\'de Edis, Ceza ile Güneş Sahne Performanslarıyla Binlerce Kişiye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Kocaeli'de düzenlenen gençlik festivalinde Edis, Ceza ve Güneş sahne performanslarıyla binlerce müziksevere unutulmaz anlar yaşattı. Güneş, Ceza ve Edis'in sevilen şarkılarıyla coşan müzikseverler gece boyunca şarkı söyledi.

06.09.2023 23:01

Kocaeli'de Edis, Ceza ve Güneş rüzgarı

KOCAELİ - Kocaeli'de konser veren Edis, Ceza ile Güneş, sahne performansları ve şarkılarıyla binlerce kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kocaeli'de düzenlenen gençlik festivali, binlerce müzikseveri bir araya getirdi. İzmit'te konser veren Edis, Ceza ve Güneş, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. İlk olarak sahneye çıkan Güneş, sevilen parçaları "Dua" ve "Suçlarımdan Biri", "Dikenlerinle", "Ayna", "Kalmak Daha Zor" gibi birçok şarkı seslendirdi. Daha sonra Türk rap müziğinin öncü sanatçılarından Ceza "Yerli Plaka" ve "SusPus",başta olmak üzere popüler eserlerini müzikseverlerle seslendirdi. En son sahneye çıkan Türk Pop Müziği'nin ünlü yıldızı Edis, sahneye çıktı. "Benim Ol", "Martılar", "Yalancı", "Perişanım" gibi şarkılarını sevenleriyle beraber söyleyen Edis, sahne şovu, dans performansı ile vatandaşları coşturdu. Müzikseverler gece boyu sevdiği şarkıları sanatçılarla birlikte şarkı söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Edis, Ceza ile Güneş Sahne Performanslarıyla Binlerce Kişiye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement