Kocaelispor'un Yarınki Kongresinde Hala Yönetime Talip Yok - Son Dakika
Güncel

Kocaelispor'un Yarınki Kongresinde Hala Yönetime Talip Yok

Bir dönem İstanbul kulüplerinin en çekindiği takım olan, iki kez Türkiye Kupası'nı da müzesine götürme başarısı gösteren Kocaelispor'da Orhan Görsen başkanlığındaki yönetim görevi bırakıyor.

19.02.2013 16:11

Bir dönem İstanbul kulüplerinin en çekindiği takım olan, iki kez Türkiye Kupası'nı da müzesine götürme başarısı gösteren Kocaelispor'da Orhan Görsen başkanlığındaki yönetim görevi bırakıyor. Yarınki kongrede yönetime talip çıkmazsa kulübün anahtarı Kocaeli Valiliği'ne teslim edilecek. Bugün 50 bin TL'yi aşan borçları nedeniyle iki yıl önce kapatılması gündeme gelen, futbolcuları da ikinci lig ekiplerinden Körfez F.K.'ya aktarılan Kocaelispor'da takımın eski kaptanlarından Orhan Görsen ve diğer eski futbolcular son anda aralarında yönetim oluşturup kulübü kapanmaktan kurtarmışlardı.

Şu anda 3. Lig'de düşmeme mücadelesi veren, geçtiğimiz hafta İzmit'teki maçta Maltepe'yi yenerek düşme hattının birkaç basamak üzerine çıkan Kocaelispor'da mevcut yönetim yeterli desteği alamadı. Kongre kararı alan yönetim yeniden karar almayacağını da duyurdu. Yarın fuar alanı içindeki Sivil Toplum Merkezi'nde saat 17.00'de gerçekleştirilecek kongre öncesi Kocaelispor Kulübü Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz açıklamalarda bulundu. Yılmaz, mevcut yönetimin göreve talip olmayacağını belirterek şunları söyledi

Başka bir liste çıkmazsa kulüp kayyuma kalacak. Kocaeli'nde çok iyi futbolcular çıktı. Bizi üzen kent yöneticilerinin ve halkının takıma sahip çıkmamasıydı. Örneğin SMS kampanyası başlattık. Bunu bile sahiplenen olmadı. Şuana kadar sadece 800 adet SMS atılmış. Bu vurdumduymazlık Kocaelispor'a gönül verenleri ciddi anlamda üzdü. SMS kampanyasında bile haksız bağış elde ettiğimiz iddia edilerek Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundular.

BAZI SÖZLER VERİLİRSE DEVAM EDERİZ

Genç oyunculardan oluşan takımın artık maç kazanmayı öğrendiğini söyleyen Abdulkadir Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü

Takım maç kazanmayı öğrendi. Takım iyi bir ivme yakaladı. Fakat bunlar yetmiyor. İyi niyetli bir yönetim var. Biz elimizden geleni yaptık. Kime gittiysek destek olmadı. Eğer takım kayyuma kalırsa biz gene maddi ve manevi desteklerimizi vermeye devam edeceğiz. Kongre olmayacak ve yönetim sanki değişmeyecek gibi Kocaelispor için çalışmaya devam edeceğiz. Liste olmazsa da biz yokuz. Çünkü kimse listeye adının yazılmasını istemiyor. Vali Bey'le görüşeceğiz. Bize sahiplenme adına bazı sözler verirlerse devam ederiz. Kocaelispor'a sadece taraftar ve gönül verenler destek veriyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaelispor'un Yarınki Kongresinde Hala Yönetime Talip Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement