Şişli'de, 37 yıllık kocası Mustafa B.'yi (63) kalbinden 3 kez bıçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organını da kesen depresyon hastası 55 yaşındaki İsmigül B., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Simge Sokak'ta bulunan evde, depresyon hastası olan İsmigül B., kendisini tedavi için memlekleri Nevşehir'den İstanbul'a getiren 37 yıllık eşi Mustafa B.'yi kalbinden 3 kez bıçaklayıp öldürdükten sonra cinsel organın da kesti. İsmigül B.'nin cinayetin ardından öldürdüğü eşine temiz elbiseler giydirdiği belirlendi.
Evinde kaldıkları öğrenci oğlunu aramasının ardından olay yerine giden polis tarafından yakalanan İsmigül B., Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Buradaki işlemleri tamamlanan İsmigül B., Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.
(BB) - İstanbul/ Beşiktas
Son Dakika › Güncel › Kocasını Öldüren Zanlı Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.