Melek yatırım ağı BIC Angel Investments, 2016 yılına hızlı başlayarak ilk yatırımını Kolay Randevu'ya yaptı. Türkiye'de online güzellik pazarında aktif olarak başarıyla faaliyet gösteren ilk ve en büyük oyuncu olan Kolay Randevu, aldığı yatırımla altı ay içerisinde Türkiye'nin büyük şehirleri başta olmak üzere nüfusun büyük çoğunluğuna ulaşmayı planlıyor. 2015 yılının Aralık ayında ticari faaliyetlerine başlayan Kolay Randevu'nun aldığı yatırım miktarı 200 bin TL oldu.
BIC Angel Investments kurucusu Joachim Behrendt 2016 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.
Kolay Randevu, güzellik sektöründe faaliyet gösteren işletmeler ile müşterilerini bir araya getirerek hem işletmelerin randevularını daha kolay yönetmelerini, hem de müşterilerin randevularını daha kolay almalarını sağlıyor.
Kolay Randevu müşteriler ve işletmeler için avantajlar sunuyor
Güzellik ve kişisel bakımla ilgili bir hizmet ihtiyacı doğan insanların Türkiye'nin neresinde olurlarsa olsunlar, çok kolay ve hızlı bir şekilde hem fiyat, hem de kalite olarak kendilerine en uygun işletmeyi bulmalarını amaçlıyor. Kolay Randevu, Türkiye'nin 81 ilinde her an, herkesin yakınlarında hizmet alabileceği birden çok işletme seçeneği sunabilmeyi hedefliyor. Kullanıcılar, Kolay Randevu web sitesini ya da mobil uygulamalarını kullanarak ihtiyaç duydukları hizmetlere ulaşabiliyorlar.
BIC Angels olarak yatırımlarımıza 2016'da da devam edeceğiz
BIC Angel Investments olarak şimdiye kadar 14 projeye yatırım yaptıklarını söyleyen Dr. Joachim Behrendt 2016 yılının ilk yatırımını Kolay Randevu'ya gerçekleştirirken bundan sonraki çalışmalarına da hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Dijitalleşme ile birlikte her alanda hızlanma ve kolaylaşma çözümlerinin ortaya çıktığına dikkat çeken Behrendt, kategorisinde öncü olmasının da avantajıyla Kolay Randevu'nun iyi bir başarı göstermesini beklediklerini dile getirdi.
İstanbul'daki başarısını tüm Türkiye'ye taşıyacak
Temelleri 2015 yılının Ocak ayında Burhan Uğur Çivi ve Candaş Sual tarafından atılan Kolay Randevu, Mehmet Kerem Tiryaki'nin de mobil yazılım geliştirme tarafını üstlenmesiyle ekibini kuvvetlendirdi. Kolay Randevu, açıklanan son rakamlara göre yıllık 19 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan ve iş modeli bakımından Kolay Randevu'ya oldukça benzerlik gösteren Eniyihekim.com'un kurucusu ve genel müdürü Altay Tınar'dan aldığı tohum yatırımıyla 2015 yılının Aralık ayında ticari faaliyetlerine başladı.
Türkiye'de online güzellik pazarında aktif olarak başarıyla faaliyet gösteren ilk ve tek oyuncu olarak bu alandaki boşluğu hızla doldurduklarına dikkat çeken Uğur Çivi, kısa sürede 400'den fazla işletme ile yakın şekilde çalışmaya başladıklarını ve Kolay Randevu sistemi üzerinden 1000'in üzerinde randevu alındığnı ekledi. Bir pazaryeri olarak büyümesini hem işletme, hem de müşteri ayağında hızla devam ettirdiklerini söyleyen Uğur Çivi, İstanbul'daki başarısını kısa süre içerisinde tüm Türkiye'ye taşıyarak binlerce işletme ile çalışmaya başlamayı hedeflediklerini belirtti. Alacakları yatırım ile saha ekibini genişletirek pazarlama faaliyetlerini artıracaklarını söyleyen Çivi, önümüzdeki 6 ay içerisinde Türkiye'nin büyük şehirleri başta olmak üzere nüfusun büyük çoğunluğuna ulaşmayı planladıklarını ekledi.
Melek yatırımcının bilgi birikimini aktarması da önemli
BIC Angel Investments yatırımcılarından olan ve ayrıca Kolay Randevu'nun mentorluğunu yapan Ömer Erkmen ise melek yatırımcılığın sadece fon aktarımı olarak algılanmaması gerektiğini melek yatırımcıların yapacakları en önemli katkının bilgi ve deneyim birikimlerini projeye aktarıp projenin daha da hızlı ve başarılı olmasını sağlamak olduğunu dile getirdi.
Kolay Randevu'ya yatırım yapan melek yatırımcıları arasında Ömer Erkmen, Ali Çebi, Osman Emre Narin, Uğur Çırak, Metin Katı, Ayşe Meltem Özçelebi, Engin Mayer Frayman, Burcu Tuzcu Ersin ve Joachim Behrendt yer alıyor.
Son Dakika › Güncel › Kolay Randevu Melek Yatırımla Büyüyecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?