Kolaysa Sen Yap Heyecanlı Oyunları ile TRT1'de! - Son Dakika
Güncel

Kolaysa Sen Yap Heyecanlı Oyunları ile TRT1'de!

Kolaysa Sen Yap Heyecanlı Oyunları ile TRT1\'de!

TRT1'in sevilen programı 'Kolaysa Sen Yap' Cumartesi ve Pazar günü saat 17.30'da yeni bölümleri ile TRT1 Ekranında olacak.

15.03.2017 11:32  Güncelleme: 11:33

Yüzde yüz yerli format olarak geliştirilen ve ünlü sunucu Kadir Çöpdemir'in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı 'Kolaysa Sen Yap', 18 Mart Cumartesi günü on üçüncü bölümü ve 19 Mart Pazar günü on dördüncü bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Cumartesi ve Pazar günleri ana haber öncesi yayınlanan 'Kolaysa Sen Yap' da dikkat ve beceri gerektiren oyunlar oynanırken aynı zamanda yarışmacıların sorulan soruları cevaplanması isteniyor.

On üçüncü Bölümde Neler Olacak?

Kolaysa Sen Yap'ın 18 Mart Cumartesi günü yayınlanacak on üçüncü bölümü, "Peşrev" ve "Demlik" ekibinin kıyasıya rekabetine tanıklık edecek. 3 etap oyun ve bir final oyununun yer aldığı, 75 dakika süren programın 13. bölümünde yarışmacı ekipleri sırasıyla Lokum Yeme, Döndür Başımı, Tık Tık Düşme oyunlarında yarışacak. Bu 3 etabın sonunda en fazla puanı almış olan ekip finalde Kafadan Kafaya Su oyununu oynayacak ve gösterdikleri performans ile kazanacakları ödül miktarını belirlemiş olacak.

On Dördüncü Bölümde Neler Olacak?

Kolaysa Sen Yap'ın 19 Mart Pazar günü yayınlanacak onuncu dördüncü bölümü, "Aslanlar" ve "Kahkaha" ekibinin kıyasıya rekabetine tanıklık edecek. 3 etap oyun ve bir final oyununun yer aldığı, 75 dakika süren programın 14. bölümünde yarışmacı ekipleri sırasıyla Göbek Göbek Üstüne, Sallanan Sorular, Çubuk Çekme oyunlarında yarışacak. Bu 3 etabın sonunda en fazla puanı almış olan ekip finalde Kafadan Kafaya Su oyununu oynayacak ve gösterdikleri performans ile kazanacakları ödül miktarını belirlemiş olacak.

Aşırı dozda eğlence, heyecan ve aktivite içeren 'Kolaysa Sen Yap', 7'den 70'e bütün aileyi güldüren ve uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir'in sunumu ile çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Yapımcılığı Fiyaka Film Prodüksiyon tarafından yapılan yarışmanın format tasarımı Mustafa H. Öztürk'e ait olurken başvurular www.kolaysasenyap.tv adresinden yapılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kolaysa Sen Yap Heyecanlı Oyunları ile TRT1'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement