Kolundaki Dövme Nedeniyle Yaraladığı Kardeşi Ölünce Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kolundaki Dövme Nedeniyle Yaraladığı Kardeşi Ölünce Tutuklandı

Kolundaki Dövme Nedeniyle Yaraladığı Kardeşi Ölünce Tutuklandı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, koluna yaptırdığı 'Ahmet' yazılı dövmeyi görünce 17 yaşındaki Dilara Münevver Yeşiltepe'ye bıçak fırlatıp yaralayan 27 yaşındaki ağabeyi Kubilay Yeşiltepe kardeşinin ölümü üzerine tutuklandı.

14.11.2014 19:58

İzmir'in Konak İlçesi'nde, koluna yaptırdığı 'Ahmet' yazılı dövmeyi görünce 17 yaşındaki Dilara Münevver Yeşiltepe'ye bıçak fırlatıp yaralayan 27 yaşındaki ağabeyi Kubilay Yeşiltepe kardeşinin ölümü üzerine tutuklandı.

Basın Sitesi Mahallesi 174 Sokaktaki apartmanda 4 Kasım'da meydana geldi. Lise eğitimini tamamlayan ve herhangi bir işte çalışmadığı öğrenilen Dilara Münevver Yeşiltepe'nin kolundaki 'Ahmet' yazılı dövmeyi görünce öfkelendiği öne sürülen ağabeyi Kubilay Yeşiltepe, iddiaya göre kahvaltı masasında bulunan bıçağı kardeşine fırlattı. Göğsünden yaralanan genç kız, ağabeyi tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Genç kız yapılan müdahalenin ardından Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumu iyi olan Dilara Münevver Yeşiltepe, iki günlük tedavinin ardından taburcu edildi. Kubilay Yeşiltepe de kardeşini hastaneye bıraktıktan sonra polise teslim oldu. İfadesi alınan ağabey, kardeşinin de şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Ailesi tarafından evine götürülen genç kız, 11 Kasım Salı günü fenalaşınca, sağlık ekiplerine haber verildi. Eve gelen sağlık görevlileri sağlık durumu kötü olan Dilara Münevver Yeşiltepe'yi ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmek istedi. Genç kız yolda hayatını kaybetti. Yeşiltepe'nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na konuldu. Ailesi, hastanede gerekli tedavinin uygulanmaması nedeniyle kızlarının öldüğünü iddia etti. Genç kız, çarşamba günü Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

Otopside genç kızın ölüm nedeni kesin olarak belirlenemezken elde edilen bulgular ve hastaneden alınan tedavi ile ilgili belgeler, detaylı inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildi. Bu arada, daha önce serbest bırakılan Kubilay Yeşiltepe, kardeşinin ölümü üzerine sabah saatlerinde gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kubilay Yeşiltepe tutuklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kolundaki Dövme Nedeniyle Yaraladığı Kardeşi Ölünce Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement