Konya - Boşandığı Karısından Para Ve Eşyalarını İstedi, Kürekle Dövüldü - Son Dakika
Güncel

Konya - Boşandığı Karısından Para Ve Eşyalarını İstedi, Kürekle Dövüldü

Konya - Boşandığı Karısından Para Ve Eşyalarını İstedi, Kürekle Dövüldü

Konya'da 52 Yaşındaki Mehmet Kömürcü, Boşandığı Eşi 52 Yaşındaki Fatma Kömürcü'den İddiaya Göre Para ve Eşyalarını İsteyince, 43 Yaşındaki Kaynı Hasan İlhan Tarafından Kürekle Dövülerek Hastanelik Oldu.

13.09.2010 17:37

KONYA'da 52 yaşındaki Mehmet Kömürcü, boşandığı eşi 52 yaşındaki Fatma Kömürcü'den iddiaya göre para ve eşyalarını isteyince, 43 yaşındaki kaynı Hasan İlhan tarafından kürekle dövülerek hastanelik oldu.

Olay, dün saat 23.45 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İşçi emeklisi Mehmet Kömürcü, yaklaşık bir ay önce eşi Fatma Kömürcü'den boşandı. Babasının evine yerleşen Fatma Kömürcü, iddiaya göre yanından bir miktar para ile eşya götürdü. Mehmet Kömürcü'de dün eşinin yanına giderek eşya ve parasını istedi. Bunun üzerine eşi ile arasında tartışma çıktı. Tartışmaya kaynı Hasan İlhan'da katıldı. İlhan, tartışma sırasında bahçede bulunan kürekle Mehmet Kömürcü'nün üzerine saldırdı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Kömürcü, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan İlhan'da polis tarafından gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Boşandığı Karısından Para Ve Eşyalarını İstedi, Kürekle Dövüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement