Bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki - Son Dakika
Güncel

Bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

Adliye önünde toplanan Memur-Sen Kayseri Temsilciliği üyeleri Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan'ı konuşması Açıklamanın ardından suç duyurusunda bulunulması Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş'ın konuşması Bazı emekli amirallerin açıklamasına ilişkin suç...

05.04.2021 12:51  Güncelleme: 17:11

Adliye önünde toplanan Memur-Sen Kayseri Temsilciliği üyeleri

Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan'ı konuşması

Açıklamanın ardından suç duyurusunda bulunulması

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş'ın konuşması Bazı emekli amirallerin açıklamasına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu

KAYSERİ - Kayseri'de sivil toplum kuruluşları, bazı emekli amirallerin açıklamasına ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Memur-Sen Kayseri Temsilciliği üyeleri, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki göstermek amacıyla ellerindeki Türk bayraklarıyla adliye binası önünde bir araya geldi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, amirallerin açıklamasını kınadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Milletin inancından iradesinden medeniyet değerlerinden kopmuş millete yabancılaşmış bir zihniyetin taşıyıcısı olan bu asker emeklilerinin aktif görevde oldukları dönemde neye hizmet ettikleri herkesçe bilinmektedir. Vesayet virüsünden kurtulamamış, ihanet zehrini damarlarından atamamış bir kısım mütekait askerin sözde beka endişesi kisvesiyle siyasete müdahale etme cüretleri milletin gözünde ihanetin, akılsızlığın ve ahlaksızlığın bir göstergesidir."

Açıklamanın ardından bazı emekli amiraller hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş da Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı açıklamada "Millet iradesini temsil eden siyasi iradeye tehdit niteliğindeki bildiriyi şiddetle kınıyoruz. Ülke idaresinin milletin seçtiği siyasi iradenin uhdesinde olduğunu hatırlatıyor, buna karşı çıkan her teşebbüsün, geçmişten bugüne olduğu gibi her daim karşısında olacağımızı, kamuoyuna ilan ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement