Konya'da Feci Kaza 3 Yaşındaki Nisa Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Konya'da Feci Kaza 3 Yaşındaki Nisa Hayatını Kaybetti

Konya'da feci kaza 3 yaşındaki Nisa hayatını kaybettiKonya'nda kırmızı ışık ihlalı sonucu sola dönen otomobile, kamyon çarptı.

26.04.2019 09:38

Konya'da feci kaza 3 yaşındaki Nisa hayatını kaybetti

Konya'nda kırmızı ışık ihlalı sonucu sola dönen otomobile, kamyon çarptı. Kazada otomobildeki Nisa Güven (3), öldü sürücü olan babası ile annesi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 23.15 sıralarında merkez Meram ilçesi Antalya Çevre Yolu Hasanköy Caddesi Kavşağı'nda meydana geldi. Hasan Güven, yönetimindeki 42 NV 775 plakalı otomobille, kırmızı ışık ihlali sonucu sola dönüş yaptı. Bu sırada karşı yönden gelen Mustafa Akar'ın kullandığı 60 AJ 363 plakalı kamyon çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Hasan Güven, eşi Fatma Güven ve kızı Nisa Güven yaralandı. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon şoförü Akar da gözaltına alındı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralılar, ihbar üzerine çağrılan ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Nisa Güven, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Soruşturma sürüyor.

Konya\'da Feci Kaza 3 Yaşındaki Nisa Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Feci Kaza 3 Yaşındaki Nisa Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement