Korkunç cinayet sonrası sanatçı Feridun Düzağaç'tan 2 önemli iddia - Son Dakika
Güncel

Korkunç cinayet sonrası sanatçı Feridun Düzağaç'tan 2 önemli iddia

Çanakkale'de bir eğlence mekanından çıkışta 4 kişi tarafından dövülen Ramazan Öksüz öldü. Olaya ilişkin paylaşım yapan sanatçı Feridun Düzağaç, kanların yıkandığını ve yerel gazetecinin tehdit edildiğini öne sürdü.

30.06.2019 08:15  Güncelleme: 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bir eğlence mekanından çıkışta 4 kişi tarafından dövülen Ramazan Öksüz (31) yaşamını yitirdi. Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan sanatçı Feridun Düzağaç, olay yeri incelemesi yapılmadan kanların yıkandığını ve yerel gazetecinin tehdit edildiğini öne sürdü.

Olay, saat 03.30 sıralarında Bozcaada ilçesi Arka Deniz mevkiinde meydana geldi. Ramazan Öksüz, bir eğlence mekanında eğlendikten sonra çıkışta 4 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Grubun tekmeleyip yumrukladığı Öksüz yerde hareketsiz kaldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbinin durduğu belirlenen Ramazan Öksüz, sağlık ekibinin yaptığı 45 dakikalık kalp masajına rağmen hayata döndürülemedi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Öksüz'ü döven 4 kişiyi yakalayıp gözaltına aldı. Ramazan Öksüz'ün cenazesi ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

FERİDUN DÜZAĞAÇ'IN AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Feridun Düzağaç, şu ifadeleri kullandı:

"Yıllar içinde 'bu eskiden güzel' adada biriktirdiğimiz tüm anıları bir anda anlamsız kılan vahşi bir cinayete kurban verdiğimiz dadamız Ramazan , daha seni toprağına veremeden arkandan konuşan yerel vicdansızlığın ...gecenin son gemisiyle adaya geçip seni aramızdan çalan canilerin ...bu vahşet yaşanırken seyredip katline seyirci kalan soysuzların...olay yeri incelemesi yapılmadan kanını yıkayan kansızların ve bunlara cesaret verenlerin...yerel gazeteciyi "haberini yaparsan bedelini ödersin" ile tehdit eden adam kayırmacılığın....bir daha o barın açılmasına izin verecek izansızlığın kökü kuruyana kadar hatırana sahip çıkacağıma, sahip çıkılması için elimden geleni yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin olsun koca oğlan..."

Korkunç cinayet sonrası sanatçı Feridun Düzağaç'tan 2 önemli iddia
Korkunç cinayet sonrası sanatçı Feridun Düzağaç\'tan 2 önemli iddia

Son Dakika Güncel Korkunç cinayet sonrası sanatçı Feridun Düzağaç'tan 2 önemli iddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Tky: Eğlence merkezleri insanların huzurunu bozan merkez. Ne gerek var 39 8 Yanıtla
  • HALİL ÇİVİ: SENDE ADAM GİBİ ADAMSIN 35 2 Yanıtla
  • SEMA: TEŞEKKÜRLER FERUDUN DÜZAĞAÇ 32 1 Yanıtla
  • Halis Yılmaz: Daha eylenicem derken, haddini bilmeyene bildirirler 2 20 Yanıtla
  • Ahmet Ahmet: Bu mafya vari eğlence sektöründeki pisliklerin kökü kazınsın.Bu söktör özellikle deniz kenarındaki mafya vari örgütlenmesi bitirilsin.Devlet göreve lütfen... 22 0 Yanıtla
  • Günnur AYDIN : İnsanları katleden pisliklerden ülkemiz temizlenmeli cezai yaptırımalar artırılmalı ve çok daha ağırlaştırılmış olmalıdır ALLAH rahmet eylesin kardeşimize. 19 2 Yanıtla
  • İSİMSİZ...!: arkadaş idam çıkmalı başka çare yokkkk.. afff veya ceza indirimi haberleri milleti sapıttırdı..... istemiyoruzzzzzzzzzzzz affffffff veya ceza indirimi diye birşeyler istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 16 5 Yanıtla
  • 33: YAZIK GENCEÇİK BİR İNSANAN ÖLÜMÜNE SEBEP OLANLARA ALLAH BIRAKMASIN İKİ DÜNYA SİZLERE ZEHİR OLSUN HARAM OLSUN 19 1 Yanıtla
  • ANNE: HELAL OLSUN SANA FERUDUN BEY BİLSİNLER KİMSE SAHİPSİZ DEGİL 16 0 Yanıtla
  • Helal: Helal olaun 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement