Kosova Cumhurbaşkanı'ndan siyasi liderlere 'çözüm' çağrısı
Turan Kasap Priştine, 7 Şubat (DHA) - Kosova'da yaşanan siyasi krizin bir an önce çözüme kavuşması; 17 Şubat'ta planlanan protestonun önüne geçebilmek için Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga siyasi parti liderlerine görüşme daveti gönderdi.
Yahyaga, ülkedeki tüm siyasi parti temsilcilerini yarın Cmhurbaşkanlığı Köşkü'nde görüşmeye davet etti. Ayrı ayrı yapılacak görüşmelerde ABD Büyükelçisi Greg Delawie'nin de bulunacağı açıklandı.
Başbakan İsa Mustafa ve Başbakan Yardımcısı Haşim Taçi, Yahyaga'nın davetini kabul ettiklerini açıkladı.
Muhalefetteki partiler VV, AAK ve Nisma'nın temsilcilcileri, Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga'nın davetine katılmayacaklarını açıkladı
Son Dakika › Güncel › Kosova Cumhurbaşkanı'ndan Siyasi Liderlere 'Çözüm' Çağrısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?