Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, arazi anlaşmasızlığı nedeniyle koyun otlatan çobanlara ve hayvanlara pompalı tüfeklerle ateş açılması sonucu 2 kişi yaralanırken, çok sayıda hayvan da telef oldu.
Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 12.00 sıralarında Doğubayazıt'a bağlı Bozkurt köyünün kırsalında meydana geldi. İddiaya göre, önceden arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Iğdır'ın Mirzo köyünden henüz kimlikleri belirlenemeyen 8 kişi, Bozkurt köyünün kırsalında koyun otlatan Sinan Taştan (16) ve Nurettin Kapçık'ın (34) üzerine pompalı tüfeklerle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği çok sayıda hayvan telef olurken, Sinan Taştan ile dayısının oğlu Nurettin Kapçık yaralandı.
Bu sırada, olayın yaşandığı bölgenin yakınlarında koyun otlatan Necmettin Taştan, jandarmaya haber verdi. Jandarma, saldırganların peşine düşerken, yaralılar da ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. - AĞRI
Son Dakika › Güncel › Köylülerin Arazi Kavgası: 2 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.