KTSO Heyeti Valimizi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

KTSO Heyeti Valimizi Ziyaret Etti

KTSO Heyeti Valimizi Ziyaret Etti

Müfit Göçen, Meclis Başkanı Zafer Çam ve Yönetim Kurulu Üyeleri Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret ettiler.

11.09.2012 08:56

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Göçen, Meclis Başkanı Zafer Çam ve Yönetim Kurulu Üyeleri Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret ettiler.

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'a hayırlı olsun dileğinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Göçen, Kırşehir'in kalkınması ve sanayisinin gelişmesi için yapacakları çalışmalarda Valilik ve tüm kurumlarla birlikte hareket edeceklerini söyledi. Kırşehir'de sanayinin gelişmesi için çalıştıklarını ifade eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Göçen, "başta Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere ilimizin yatırımcıya ihtiyacı var. Valiliğimiz ve kurumlarımızla birlikte yapacağımız çalışmalarla ilimize yatırımların getirilmesini ve sanayinin gelişmesini arzuluyoruz. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz," dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkür eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin başarıyı arttıracağını belirtti. İş dünyasının talep ve sorunlarının her yerde aynı olduğunu dile getiren Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, "Ülkemizde ticaret ve sanayide gelişmiş kentlere baktığımızda kentin tüm aktörlerinin ortak hareket ettiğini görüyoruz. Bizlerde Kırşehir'de Valilik olarak Milletvekillerimizle, Belediye, KTSO, sivil toplum kuruluşları ve şehrin tüm aktörleriyle birlikte hareket ettiğimiz takdirde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Termal kaynaklar, kültür ve turizm zenginliğimiz başta olmak üzere mevcut potansiyelimizi harekete geçirmek ve yatırımcıyı ilimize çekmek için ortak çalışmalar yürüteceğiz," dedi.

Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, KTSO heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KTSO Heyeti Valimizi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement