Kula Çanakkale Şehitlerini Bisiklet Turu ile Andılar - Son Dakika
Güncel

Kula Çanakkale Şehitlerini Bisiklet Turu ile Andılar

Kula Çanakkale Şehitlerini Bisiklet Turu ile Andılar

Çanakkale şehitlerini bisiklet turu ile andılarManisa'nın Kula İlçesi'nde öğretmen ve öğrencilerden oluşan 300 kişilik grup, Çanakkale şehitleri anısına pedal çevirdi.

18.03.2016 18:52

Çanakkale şehitlerini bisiklet turu ile andılar

Manisa'nın Kula İlçesi'nde öğretmen ve öğrencilerden oluşan 300 kişilik grup, Çanakkale şehitleri anısına pedal çevirdi.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan 300 kişilik grup, 8 kilometrelik parkurda tur attı. Kula Kent Meydanı'nda toplanan bisikletliler, hareket etmeden önce hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe Kula Kaymakamı Murat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Turdan önce konuşma yapan Kaymakam Güven, "Şehitlerimiz anısına bisiklet turu düzenlemek için toplandık. Onların izinde onların yolunda olduğumuzu göstermek için diyoruz ki: Ey şehitlerimiz, siz cennet mekanınızda rahat edin; gözünüz arkada kalmasın. Sizin bizlere emanet ettiğiniz kanlarınız ile suladığınız vatanın ve şanlı bayrağımızın sahibi biziz. Siz her şeyinizi feda ettiniz düşmana çiğnetmediniz. Bize güvenin var oldukça bizde çiğnetmeyeceğiz. Siz değerli gençler sizleri seviyor ve sizleri güveniyoruz sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Yüreğinizden Vatan aşkı bayrak sevgisi eksik olmasın. Etkinliğe katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuyla ilgili konuşan Kenan Evren Ortaokulu 7/B sınıfı öğrencisi Ata Yekta Öz, "Şehitlerimizi anmak için düzenlenen bisiklet turuna katıldım. Hazırlayanlara teşekkür ederim. Şehitlerimizi anmaktan çok gururluyum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kula Çanakkale Şehitlerini Bisiklet Turu ile Andılar - Son Dakika


Advertisement