Kula'da Sıra Eroğlu Mahallesi'nin Altyapı Dönüşümünde - Son Dakika
Güncel

Kula'da Sıra Eroğlu Mahallesi'nin Altyapı Dönüşümünde

Kula\'da Sıra Eroğlu Mahallesi\'nin Altyapı Dönüşümünde

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kula'nın Eroğlu Mahallesi'ndeki 24 kilometrelik altyapı yenileme çalışmalarına başladı.

19.02.2018 16:45

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mahalleyi ziyaret ederek çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile Manisa genelindeki altyapı dönüşümünü sürdürüyor. MASKİ, proje kapsamında Kula ilçesine bağlı Eroğlu Mahallesi'ndeki altyapı çalışmalarına da başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından mahallede 12 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre de içme suyu hattı döşeniyor. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra Eroğlu Mahallesi, 30 bin metrekare kilit parke taşıyla buluşarak yepyeni bir görünüm kazanacak. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma programında Eroğlu mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaretinde Başkan Tosun'a, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Faik Şentürk, Kula Belediyesi Meclis Üyesi İlyas Macun, MASKİ İlçe Şefi Mahmut Kırkağaçlı, Eroğlu Mahalle Muhtarı Adem Baştürk ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. İlçede 154 Mahalle Projesi kapsamında; Esenyazı, Yağbastı, Emre ve Bebekli'de daha önce altyapı çalışmalarına başlayan MASKİ, Kalınharman, Kavacık, Hacıtufan, Şıhlı ve Şehitlioğlu mahallelerinde de kısa süre içerisinde altyapı işine geçecek.

EROĞLU MAHALLE MUHTARI BAŞTÜRK, "HİZMETLER, BİZLERİ SEVİNDİRDİ"

Eroğlu Mahallesi'ne yapılacak olan hizmetler sayesinde mahallenin yeniden hayat bulacağını belirten Eroğlu Mahalle Muhtarı Adem Baştürk, " Mahallemize yapılan ve yapılacak hizmetlerden çok memnunuz. Bugün Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun, mahallemize gelerek hizmet müjdeleri ile mahallemizi sevindirdi. Mahallemiz, çalışmalar tamamlandığında hem alt yapı hem de üst yapı olarak modern bir görünüm kazanacak. Mahallemize gelecek olan hizmetlerde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'a ve emeği geçen herkese hem kendi şahsım hem de mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN TOSUN, "6 DEĞİL, 60 MAHALLEYE HİZMET EDİYORUZ"

Kula'nın geleceği için çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Bugün Eroğlu Mahallemize gelerek alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalar tamamlandığında Eroğlu Mahallesi, mutlu ve huzurlu bir yaşam için en güzel mahallelerimizden birisi olacak. Kula, 6-7 mahalleden ibaret değil, Kula Belediyesi olarak 60 mahallemize hizmet götürmek için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak 12 kilometre içme suyu, 12 kilometre de kanalizasyon hattı için Eroğlu'nda çalışmaları başlattık. Sonrasında 30 bin metrekare kilit parke taş döşemesi ile ulaşım sorununu çözmüş olacağız. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Kulamıza gelen hizmetlerde en büyük desteği olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula'da Sıra Eroğlu Mahallesi'nin Altyapı Dönüşümünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement