Kültür Park'ta Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Kültür Park'ta Çalışmalar Sürüyor

Kültür Park\'ta Çalışmalar Sürüyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilk olma özelliği taşıyacak olan Kültür Park projesinde çalışmalar devam ediyor.

23.11.2013 12:17  Güncelleme: 12:15

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yüklenici firmanın Kültür Park'ta çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temel atma töreninin yapılacağını söyledi.

Toplamda 210 bin m² alana inşa edilecek Kültür Park'ın içerisinde sosyal donatıların yer alacağını ve buradaki çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Selmanoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

"Belediyemizin en büyük projeleri arasında yer alan ve şimdiye kadar farklı nedenlerle ihalesi iptal edilen Kültür Park'ta yüklenici firma tarafından çalışmalar yürütülüyor. Bölgenin en büyük yeşil vadisi statüsünü taşıyacak Kültür Park'ın temeli Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla atılacak. Bu projemiz bölgede adından söz ettirecek bir projedir. Şu anda projeyle ilgili olarak herhangi bir engel bulunmamaktadır. Kültür Park'ın şimdiden değerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kültür Park'ta Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement