Kültürlerarası Diyalog, Cenevre Gölü'nde Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kültürlerarası Diyalog, Cenevre Gölü'nde Masaya Yatırıldı

Kültürlerarası Diyalog, Cenevre Gölü\'nde Masaya Yatırıldı
14.11.2013 14:59

Diyalog Enstitüsü tarafından düzenlenen "Nuh Festivali" adlı etkinliğe yüze yakın kanaat önderi katıldı

Kültürlerarası diyalog konusu, Diyalog Enstitüsü tarafından düzenlenen ve "Nuh Festivali" adı verilen etkinlikte tartışıldı.

Cenevre Gölü'nde bir teknede gerçekleştirilen yemekli toplantıda İsviçre, Türkiye ve Almanya'dan gelen yüze yakın davetli, kültürlerarası diyalog konusunda sohbet etme imkanı buldu.

Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi nezdinde Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Ferden Çarıkçı, Cenevre Başkonsolosu Nurdan Bayraktar Golder ve pekçok dinin kanaat önderleri de yemekli toplantının katılımcıları arasında yer aldı.

İki saat süren toplantının son bölümünde diyalogun anlamına uygun bir şekilde evrensel müzik tınılarının hakim olduğu bir ud dinletisi düzenlendi ve konuklara aşure dağıtıldı. - Cenevre

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kültürlerarası Diyalog, Cenevre Gölü'nde Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement