Kuramşina; Misafirperverliğinizden Çok Etkilendik - Son Dakika
Güncel

Kuramşina; Misafirperverliğinizden Çok Etkilendik

Kuramşina; Misafirperverliğinizden Çok Etkilendik

İNSİAD'ın konuğu olarak İnegöl'e gelen Rus,Fildişi ve Kenyalı İşadamları ilçeden memnu bir şekilde ayrıldı.

25.06.2013 14:31  Güncelleme: 14:32

Dünya Ticaret Köprüsü çerçevesinde TUSKON'un İstanbul'da gerçekleştirilen İş Formuna katılan Fildişi, Kenya ve Rusya'lı işadamları ve işkadınları İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD)'ın davetlisi olarak geldiği İnegöl'de Mobilya ve Tekstil üretimi yapan bazı fabrikaları ziyaret ettiler.

Weltew Mobilya, MNS Mobilya ve Küçük Çalık fabrika tesislerinde çeşitli incelemelerde bulunan işadamları heyeti fabrika yetkilerinden bilgi alış verişinde bulundular.

İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD) yönetim kurulu başkanı Ahmet Akıskalı,"TUSKON iş formu için İstanbul'a gelen Rusya, Kenya ve Fildişi sahili Ülkeleri'nin iş adamlarını İnegöl'de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. 60 kişilik yabancı heyeti iki gün boyunca İnegöl'deki bazı sanayi kuruluşlarını gezdirdik, Türk örf ve adetlerimizi, Kültürümüzü tanıtma adına da Hamdiye köyünde ağırladık ayrıca Oylat kaplıcalarımızda misafir ederek Kaplıca Turizminin önemini göstermeye çalıştık. Tüm bunlar İnegöl şehrimizi ve Değerlerimizi tanıtmaya yönelik çabalarımızdı" dedi.

Weltew Mobilya, MNS Mobilya ve Küçük Çalık firmalarına ait işletmelerde çeşitli incelemelerden bulunan İş adamalı ile İş kadınları heyeti adına konuşan Rusya'nın Tataristan Bölgesi İş Kadını Amina Kuramşina,"İnegöl'ü ve halkını yakından tanıma fırsatı bulduk. İnegöl adeta fabrika şehir gibi üretken aynı zamanda düzenli ve kaliteli üretim yaptığını görmek doğrusu bizi oldukça şaşırttı. Çünkü bu tür şehirler Dünyada sayılıdır dolayısıyla Gelecekte İnegöl daha güzel yerlere geleceğine yürekten inanıyoruz. İnegöl'ün ekonomisinin iyi ve güzel olmasının yanında halkı da inanılmaz misafirperver olması bizleri olumlu yönde etkiledi. Türk halkı ile ilgili duyduğumuz olumlu ve güzel şeyleri İnegöl'de adeta yaşadık. İnegöl'e ve Güzel halkına bize yaşattıklarından dolayı Teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuramşina; Misafirperverliğinizden Çok Etkilendik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement