Kurtlar Vadisi'nin 'laz Ziya'sı Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kurtlar Vadisi'nin 'laz Ziya'sı Hayatını Kaybetti

Kurtlar Vadisi\'nin \'laz Ziya\'sı Hayatını Kaybetti

Yalova'da sinema ve tiyatro oyuncusu İstemi Betil, Çiftlikköy ilçesindeki evinde yaşamını yitirdi.68 yaşında hayatını kaybeden İstemi Betil, televizyondaki Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya karakteriyle tanınıyordu.

11.11.2011 16:36

Yalova'da sinema ve tiyatro oyuncusu İstemi Betil, Çiftlikköy ilçesindeki evinde yaşamını yitirdi. 68 yaşında hayatını kaybeden İstemi Betil, televizyondaki Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya karakteriyle tanınıyordu.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Sahil Mahallesi Manolya Sokak Özlem Apartmanı'nda oturan 'Laz Ziya' rolü ile geniş kitlelerce tanınan İstemi Betil, yaşamını yitirdi. Yanlız yaşayan sanatcının ceseti bu sabah İstanbul'dan ziyaretine gelen kızı İrem tarafından bulundu. İki kız çocuğu babası İstemi Betil'in cenazesi daha sonra Yalova Mezarlığı'nın morguna kaldırıldı.

Ölümü sanat camiasını yasa boğan İstemi Betil için yarın İstanbul'da tören yapılması bekleniyor. Sanatcının cenazesinin tören sonrası toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürüleceği belirtildi. - Yalova/ Çiftlikköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtlar Vadisi'nin 'laz Ziya'sı Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement