Kuşadası'nda Binlerce Kişilik Fener Alayı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuşadası'nda Binlerce Kişilik Fener Alayı

Kuşadası\'nda Binlerce Kişilik Fener Alayı
30.10.2014 12:32

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Fener Alayı'na binlerce kişi katıldı.

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Fener Alayı'na binlerce kişi katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında dün saat 19.00'da ilçede Fener Alayı yürüyüşü düzenlendi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı CHP'li Özer Kayalı, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, CHP İlçe Başkanı Soner Kaplan ve meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu binlerce kişi, Kısmet Otel'in önünde bir araya geldi. Dev Türk bayrağı ve Atatürk posterinin taşındığı kortej, bir kilometre uzunluğa ulaştı. Belediye Bandosu'nun öncülünde harekete geçen kalabalıktakiler, yolda kendilerini bekleyenler tarafından alkışlandı. Atatürk Meydanı'ndaki anıt önünde son bulan yürüyüşte en çok ilgiyi motosiklet grupları ve faytoncular gördü.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde meydana gelen maden kazası nedeniyle düzenlenmesi planlanan eğlenceler ve konserler iptal edildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Binlerce Kişilik Fener Alayı - Son Dakika


Advertisement