Kütahya İlkokul Öğrencileri İçin 30 Bin Kitap Topladı - Son Dakika
Güncel

Kütahya İlkokul Öğrencileri İçin 30 Bin Kitap Topladı

Kütahya İlkokul Öğrencileri İçin 30 Bin Kitap Topladı

İlkokul öğrencileri için 30 bin kitap topladıKütahya Zafertepe Ümran Aygen İlkokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Akman'ın girişimleriyle başlatılan 'Gönülden Gönüle, Elden Ele Kitap Bağışı' kampanyasında toplanan 30 bin adet ilkokul yardımcı ders ve hikaye kitapları 60 ildeki 150 okula gönderildi.

01.04.2016 17:47

İlkokul öğrencileri için 30 bin kitap topladı

Kütahya Zafertepe Ümran Aygen İlkokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Akman'ın girişimleriyle başlatılan 'Gönülden Gönüle, Elden Ele Kitap Bağışı' kampanyasında toplanan 30 bin adet ilkokul yardımcı ders ve hikaye kitapları 60 ildeki 150 okula gönderildi.

Zafertepe Ümran Aygen İlkokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Akman geçen Aralık ayında kitap toplama kampanyasını başlattıklarını söyledi. Ramazan Akman, düzenledikleri 'Gönülden Gönüle, Elden Ele Kitap Bağışı' kampanyası ile olarak şöyle dedi:

"Bu kampanyanın bir hikayesi var. Bir gün önümde 4 adet kurabiye vardı ve çayla birlikte yiyecektim. Hatice isminde birinci sınıf öğrencimiz yanıma gelip 'öğretmenim annem beslenmemi koymamış' dedi. Ben de önümdeki kurabiyeyi göstererek bunu yer misin dedim. Yerim hocam dedi ama 8-9 tane oyun oynayan arkadaşları vardı. Dedi ki öğretmenim onlar doymadan ben de doymam. Ne kadar çocuğun yüzünde tebessüm oluşturabilirsek o kadar iyi dedik ve bu kampanyayı başlattık."

Kampanyalarına ilk olarak okuldaki öğrenci ve öğretmenlerin destek verdiği anlatan Ramazan Akman ardından kampanyalarını sosyal medya aracılığıyla Türkiye geneline duyurduklarını söyledi. Akman şunları kaydetti:

"Bu güne kadar yaklaşık 30 bin kitap temin edip dağıtımını yaptık. Sosyal medya üzerinden ilan ederek destek. Kitapları gönderdiğimiz okullardan fotoğraflarıyla birlikte teşekkür mesajları geldi. 60 ildeki 150 okula 30 bin kitap gönderdik."

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya İlkokul Öğrencileri İçin 30 Bin Kitap Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement