LC Waikiki Sosyal Medya Ödülleri'ne Ünlü Akını - Son Dakika
Güncel

LC Waikiki Sosyal Medya Ödülleri'ne Ünlü Akını

LC Waikiki Sosyal Medya Ödülleri\'ne Ünlü Akını

Ünlü akınının yaşandığı ödül töreninde 29 farklı kategoride ödül verildi.

09.12.2012 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LC WAIKIKI sponsorluğunda, İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından gerçekleştirilen LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılında sosyal medyayı en aktif kullanan isimleri ve en etkin sosyal medya kampanyalarını belirledi.

Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında Türkiye'de sosyal medya alanında düzenlenen ilk ödül töreni olan LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 8 Aralık'ta İTÜ Maçka Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında düzenlenen LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılının bireysel ve kurumsal alanda sosyal medyanın en aktif kullanıcılarını ve en etkili sosyal medya kampanyalarını belirledi. Ünlülerin yoğun ilgi gösterdiği törene; Demet Akalın, Buse Terim, Eser Yenenler, Ahmet Kural, Erdil Yaşaroğlu, Ceyhun Yılmaz, Rahşan Gülşan, Serdar Kuzuloğlu ve 'twitter ünlüleri' katıldı. Demet Akalın ödül sonrası söylediği şarkıyla salondakilere keyifli anlar yaşattı.

LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri'ni Halk Oyları Belirledi

Sunuculuğunu ünlü tiyatrocu Behzat Uygur'un gerçekleştirdiği organizasyonda 18'i kurumsal 11'i bireysel toplam 29 kategoride ödül verildi. sosyalmedyaodulleri.com üzerinden yapılan oylama sonucu kazananların belirlendiği ödül törenine; iş, sanat ve magazin dünyasından ünlü isimler katıldı. Başta katılımcılar olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısının #LCWsmo12 'Hashtag'iyle gerçekleştirdiği paylaşımlar, TT (trending topic) listesinde yer aldı.

Türkiye'de Sosyal Medyaya Yön Veriyor

Tören öncesi yaptığı konuşmada, LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri'nin Türkiye'de sosyal medyaya yön veren organizasyonlar arasında olduğunun altını çizen LC WAIKIKI İletişim Direktörü Özgür Zeybek, "LC WAIKIKI sponsorluğunda gerçekleştirilen LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılının sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerini ve en etkin sosyal medya kampanyalarını belirledi. Halkın belirlediği isimleri en az sizler kadar ben de merak ediyorum. Bütün samimiyetimizle sosyal medyada yer alan ve bu mecranın gücüne inanan bir marka olarak, LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri'nin sponsoru olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri sayesinde sosyal medyada üretilen değerli içerikler, kampanyalar, halkın kalbine seslenen her çalışma, halk tarafından aday gösteriliyor ve ödüle layık görülüyor. Bu açıdan, Türkiye'de sosyal medyaya yön veren ve tamamen halkın değerlendirilmesi ile yapılan bu organizasyonun parçası olmak bizim için çok önemli" dedi.

"Çok Güzel Organizasyon"

Paylaşımlarını twitter üzerinden yaptığını, kendisiyle ilgili iyi, kötü, yalan, yanlış ne varsa her şeyi takip edip düzeltebildiğini söyleyen şarkıcı Demet Akalın, " Twitter'ı çok etkin kullanıyorum. Sabah erken kalkarak bazen insanlara cevap yazıyorum. Bir şarkı ya da konser etkinliğimi paylaşıyorum, bu bilet satışlarına da yansıyor. Çok güzel bir organizasyon, çok eğlenceli insanlar var. Üniversite öğrencileri de çok şeker, dayanamadım aralarına girdim" dedi. Karikatürist Erdil Yaşaroğlu, "Sosyal medya çok keyif aldığım bir alan. Bir de keyif aldığım bir alandan ödül almak ballı kaymaklı oldu. İlk defa eğlendiğim bir şeyden ödül aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

300 binden fazla kişinin katıldığı oylama sonucunda ödül almaya hak kazananlar:

BİREYSEL KATEGORİ ÖDÜL KAZANANLARI

Blog: Buse Terim

En Popüler Kullanıcı: Ece Erken

Medya: Ceyhun Yılmaz

Mizah: Erdil Yaşaroğlu

Müzik: Demet Akalın

Oyuncu: Ahmet Kural

Sporcu: Sinan Güler

Politikacı: Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç

Yazar: Rahşan Gülşan

Twitter Ünlüsü: Taci Kalkavan

Gazeteci: Ahmet Hakan

KURUMSAL KATEGORİ ÖDÜL KAZANANLARI

Sivil Toplum: Tema

Spor Kulübü: Galatasaray

Spor Sitesi: Ntvspor

Haber Sitesi: ntvmsnbc

TV Kanalı: Star

Radyo Kanalı: Fenomen

TV Programı: Sosyal Medya TV

Viral Reklam: Akbank Sanat

Sanat: BKM

Kampanya: Mc Donald's

Marka: Gnctrkcll

Mikrosite: Fiat

Mobil Uygulama: Vodafone

SM Uygulaması: Lipton

Dizi: Suskunlar

Resmi Kurum: Gençlik ve Spor Bakanlığı

Web Girişimi: lidyana

Özel Ödül: THY

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LC Waikiki Sosyal Medya Ödülleri'ne Ünlü Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement