Le Creuset'den Anneler Günü'ne Özel Canlı Yemek Şovu! - Son Dakika
Güncel

Le Creuset'den Anneler Günü'ne Özel Canlı Yemek Şovu!

Le Creuset\'den Anneler Günü\'ne Özel Canlı Yemek Şovu!

Birbirinden özel tasarımları ve canlı renkleri ile annelerin kalbinde taht kuran Le Creuset, mağazalarında gerçekleştirdiği canlı yemek şovlarına bir yenisini ekliyor ve bu kez Anneler Günü'nü kutluyor.

04.05.2017 15:23

Hem yemek pişirmeye hem de fotoğraflamaya gönül vermiş bir isim olan Ahmet Budak tarafından bugüne özel yaratılan menü ziyaretçilerin gözü önünde canlı olarak hazırlanacak ve tadılacak. Yapımı kolay ama lezzetleri iddialı tariflerin hazırlanacağı yemek şovu sırasında izleyenler merak ettikleri soruların yanıtlarını da canlı olarak alabilecekler.

06 Mayıs Cumartesi günü City's, 07 Mayıs Pazar günü Palladium'daki Le Creuset mağazalarında 14:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek yemek şovlarına katılım ücretsiz.

Le Creuset ayrıca Anneler Günü'ne özel kurguladığı kampanyalar ile de iddialı. Annelerine özel bir hediye almak isteyenler için 14 Mayıs'a kadar geçerli olmak üzere farklı avantajlar mevcut. 'Stoneware' olarak adlandırılan fırında kullanılan ürün gruplarında '3 al 2 öde' fırsatı; Kek, börek, pasta konusunda iddialı anneler için yapışmaz özellikli fırın tepsileri, kapları ve kalıplarında %20 indirim; 'Kendi setini kendin yarat' kampanyası ile döküm demir, paslanmaz çelik ya da yapışmaz alüminyum tencere ve tavalarda anneniz için yaratacağınız 1.500 TL ve üzeri setlerde %25'lik özel indirim sağlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Le Creuset'den Anneler Günü'ne Özel Canlı Yemek Şovu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement