Eskişehir'de Lise Öğrencilerini Taşıyan Otobüs Devrildi: 43 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Lise Öğrencilerini Taşıyan Otobüs Devrildi: 43 Yaralı

Eskişehir'in İnönü ilçesinde lise öğrencilerini taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu 43 öğrenci yaralandı.

06.11.2014 09:31  Güncelleme: 10:32

İzmir'den Anadolu Lisesi öğrencilerini Eskişehir'e getirmekte olan otobüs Kütahya Karayolu Dutluca rampalarında sabah saat 07.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Kazada yaralanan 43 öğrenci, ambulanslarla Eskişehir'deki hastanelere kaldırıldı.

BARİYERE ÇARPARAK DEVRİLDİ

Muharrem Patı idaresindeki otobüs, Kütahya-İnönü karayolu 15. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, yol kenarında bulunan bariye çarparak devrildi. Kazada sürücü Patı ve araçta bulunan 43 öğrenci yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ayakta tedavi edilen öğrencilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OTOBÜSÜN ARKASINDA DİKKAT ÇEKEN YAZI

Kaza yapan otobüsün arkasında 'Cesaretin yoksa izle' yazısı dikkat çekti.

Eskişehir\'de Lise Öğrencilerini Taşıyan Otobüs Devrildi: 43 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Lise Öğrencilerini Taşıyan Otobüs Devrildi: 43 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • VAYVAY:
    Ben olsam soför sürat yapiyor bi güzel döverim. 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement