Lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor - - Son Dakika
Güncel

Lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor -

Bodrum'da bir lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor.

06.02.2014 20:08

Bodrum'da bir lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor.

İlçenin Bitez beldesi Kaklık Caddesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan lise öğrencisi Gökhan Türk (15), 3 gün önce akşam saatlerinde arkadaşlarıyla buluşmak üzere evden ayrıldı.

Türk'ün gece eve dönmemesi üzerine ailesi tarafından çevrede araştırma yapıldı. Alkollü olarak görülen Türk, ailesinden korkarak kaçtı. Bir daha kendisinden haber alınamaması üzerine ailesi, polis ve jandarmaya başvurdu.

Anne Feriştah Türk, gazetecilere yaptığı açıklamada, konuyla ilgili jandarma, polis ve AKUT ekiplerine bilgi verdiklerini, 3 gündür aradıklarını ancak oğlundan haber alamadıklarını söyledi.

Oğlunun gece alkol aldığını ve babasından korkarak kaçtığını ifade eden Türk, "Babası kızacak diye kaçmış, bir daha kendisinden haber alamadık. Çocuğumun sara hastalığı vardı. Güvenlik güçlerine haber verdik. Daha önce de birkaç kez kaybolmuştu, arayarak bulmuştuk" dedi.

AKUT Bodrum lideri Saadettin Uslu ise lise öğrencisini bulmak için arama çalışması yürüttüklerini kaydederek, "10 kişilik ekiple arıyoruz. Aramalarımızı son görüldüğü yer ve metruk alanlarda yoğunlaştırıyoruz" diye konuştu.

Lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement