Listede Olmayan CHP'li Vekil, Erdoğan'ın Sürekli Okuduğu Şiirle İsyan Etti - Son Dakika
Güncel

Listede Olmayan CHP'li Vekil, Erdoğan'ın Sürekli Okuduğu Şiirle İsyan Etti

CHP'de kontenjan adayları belirlemek için toplanan Parti Meclisi'ne ilk isyan bayrağını CHP İstanbul vekili Faik Tunay açtı. Tunay, "Gerçekleri açıklayacağım." dedi.

07.04.2015 07:52  Güncelleme: 08:27

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, milletvekili aday listesinde olmadığını Twitter'dan duyurdu. Karara isyan eden Tunay, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir basın toplantısıyla parti içerisindeki bazı gerçekleri kamuoyuyla paylaşacağını duyurdu.

Tunay, "Hayatta hep şuna inandım sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır. Allah'a teslimiz." dedi. Tunay'ın bu sözleri Erdoğan'ın sürekli okuduğu sürekli "Ey Sevgili" şiirini akıllara getirdi.

İSYAN BAYRAĞI AÇTI

CHP'de kontenjan adayları belirlemek için toplanan Parti Meclisi'ne ilk isyan bayrağını CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay açtı.

Twitter'daki takipçilerine kamuoyuna açıklanacak aday listelerinde olmadığını duyaran Tunay, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir basın toplantısıyla bazı gerçekleri kamuoyu ile paylaşacağını açıkladı.

İşte Faik Tunay'ın listeye giremediğini duyurduğu tweetleri;

"LİSTEDE YOKUM"

"Kamuoyuna ve bugün telefon ve mesajlarla sabahtan itibaren soran sevgili dostlara duyurum. CHP varsa herkes için var, merkeze açılım şart.

TV'lerde partiyi etkili ve anlaşılabilir şekilde anlatacak vekillere ihtiyaç var, genç dinamik insanlar ancak İKTİDAR özlemini bitirir. En önemlisi de OBJEKTİF, her şeye karşı çıkmadan doğruya doğru diyebilecek vekillerle başarı gelir deyip,olmamı destekleyenler listede yokum.

"GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR"

Hayatta hep şuna inandım sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır. Allah'a teslimiz.

"BAZI ŞEYLER NETLEŞECEK"

Kader ve alın yazısı. Yalnız şunuda belirtmek isterim ki: Çok kısa bir süre sonra kamuoyunun karşısına çıkıp, bazı şeyleri netleştireceğim."

Listede Olmayan CHP\'li Vekil, Erdoğan\'ın Sürekli Okuduğu Şiirle İsyan Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Listede Olmayan CHP'li Vekil, Erdoğan'ın Sürekli Okuduğu Şiirle İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • HAKKANİYETLİ: faik kardeşim senin yerin chp değil. Baksana türbanlı adaya bile ipotek koydular. Bu kafayla mı toplumun bütününü kucaklayacaksın ey chp. 11 6 Yanıtla
  • baba23: chp liler sonuda erdoganın ne kadar haklı oldugu anlayacak 8 6 Yanıtla
  • cigerxun: konuş kardaş konuş , konuşki yurdum insanı gerçeği öğrensin 9 3 Yanıtla
  • n.kurt: Kardeşim ömür boyu milletvekili mi olacaksınAdaysan iyi, aday değilsen kötü.Senin gibilerin CHP de işi yok. 1 9 Yanıtla
  • cotanak: Vekil oldugun donemde iyi calissaydin, adini kontenjana yazdirmaz , teskilatta on secime girer sandiktan cikardin.hadi oradan pis ajan 6 3 Yanıtla
  • kemal: madem pislik dönüyor neden sustun şimdiye kadar. 8 1 Yanıtla
  • hüsnü: açıklayacakmış delikanlıysan aday belirlemeden önce açıklasydın. hepiniz çıkarcı sahtekarsınız. . . , 8 1 Yanıtla
  • NE OLACAK BÖYLE: Bence bu chp 14-15 oranında oy alır. Adamların gençlere tahammülleri yok. faik tünay, umut oran, ali özgündüz yazık yazık sayın kılıçdaroğlu inşallah 7 haziran hezimetinden sonra istifa edersin. Bu adaylarla işiniz çok zor kendi adıma ben oy vermiyeceğim. 5 3 Yanıtla
  • ALPARSLAN1071: FAİK BEY SENİ C. H. P VE ZİHNİYETİNDEN NEFRET EDEN BİRİ OLARAK ÇOK SEVİYORUM. SENİN FİKİR VE DÜŞÜNCELERİNLE PARTİN ARASINDA UÇURUMLAR KADAR FARK VAR. HASILI KELAM O PARTİ SANA LAYIK DEĞİL. 4 4 Yanıtla
  • soyluemrullah: Listeye giremeyince böyle konuşur listeye girse sıkıntı yok acayip insanlar yaw 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement