Liverpool'da Bir Sezon Fener'de 5 Dakika - Son Dakika
Güncel

Liverpool'da Bir Sezon Fener'de 5 Dakika

Liverpool\'da Bir Sezon Fener\'de 5 Dakika

Dirk Kuyt ikinci resmi maçında sahne aldı, gollerini sıraladı, turun gelmesinde önemli bir katkı yaptı.

09.08.2012 11:08  Güncelleme: 11:43

Dirk Kuyt ikinci resmi maçında sahne aldı, gollerini sıraladı, turun gelmesinde önemli bir katkı yaptı. İlk yarı belki biraz tutuktu, istediği topları alamadı ancak ikinci devre öyle güzel goller attı ki klasına ve kalitesine yakışır şekildeydi. Teknik direktör Aykut Kocaman onu ilk 11'de ve sağ kanatta değil; forvette oynattı. İlk Vaslui maçının ikinci yarısında forvet oynayan Hollandalı yıldız, Romanya'daki maçta fırsatçılığını gösterdi.

5 DAKİKADA İKİ GOL ATTI

Vaslui'nin kaçırdığı penaltının ardından oyunda istediği ritmi yakalayan Fenerbahçe, rakibinin açıklarını daha iyi süzmeye başladı ve aradığı golü buldu. 71. dakikada sağ kanattan bindirme yapan Gökhan Gönül, pasını yerden Kuyt'a gönderdi. Kaleye çapraz durumda olan Dirk Kuyt, bekletmeden topu kaleye gönderdi. Üst direğe çarpan top kaleci Coman'ın çabalarına rağmen ağlara gitti. Bu golden 5 dakika sonra ise Kuyt bir kez daha sahne aldı. Alex'in soldan ortasını arka direkte iyi takip eden Hollandalı oyuncu, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek adeta turu getiren isim oldu.

İLGİNÇ İSTATİSTİK

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Liverpool formasıyla 34 maçta toplam 2005 dakika süre alan Dirk Kuyt, rakip filelere sadece iki gol gönderebilmişti. Queens Park Rangers'a 3-2 yenildikleri ve Wolverhampton Wanderers'ı 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmalarda birer gol atan Kuyt; 21 Mart 2012'den bu yana süren gol orucunu Vaslui karşısında bozdu. Sarı lacivertli ekipte resmi maçlarda 176 dakika oynayan 31 yaşındaki futbolcu, gol yollarında daha verimli bir sezon geçirecek gibi gözüküyor.

HANİ ATAMAZDI COMAN?

Vaslui'nin kalecisi Coman rövanş maçı öncesinde, "F.Bahçe'den korkmuyoruz. Kuyt bana Rapid Bükreş'te oynarken gol atmıştı. Ancak şimdi atamaz. Çünkü daha iyi kaleciyim" açıklaması yapmıştı. Daha iyi olduğunu iddia eden Coman, Dirk Kuyt'tan bu kez iki gol yedi.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Cuma günü saat 13.00'da İsviçre'in Nyon kentinde çekilecek kurada Fenerbahçe'nin play-off'taki muhtemel rakipleri Dinamo Kiev, Braga, Panathinaikos, Kopenhag ve Spartak Moskova oldu.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Karabükspor'dan transfer ettiği ancak hiç sahaya çıkamadan Spartak Moskova'ya sattığı Emenike de sarı-lacivertlilerin rakibi olabilir.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Liverpool'da Bir Sezon Fener'de 5 Dakika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement