LPG Tankeri Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

LPG Tankeri Alev Alev Yandı

LPG Tankeri Alev Alev Yandı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde TIR servisine bakım için getirilen LPG tankerinde yangın çıktı.

03.09.2011 01:15  Güncelleme: 09:45

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde TIR servisine bakım için getirilen LPG tankerinde yangın çıktı. Endişeli saatlerin yaşandığı yangında tankerin boş olduğunun öğrenilmesi yüreklere su serperken, boş tankerin söndürülmesi yaklaşık iki saat sürdü.

Sarayköy İlçesi'ne bağlı Duacılı Beldesi yakınlarında Denizli- İzmir Karayolu üzerinde bulunan TIR servisine bakım için getirilen 20 EZ 059 plakalı LPG tankeri, bugün saat 20. 00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Tankerden çıkan alevleri gören servis çalışanları yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etmek istedi. Ellerindeki tüplerin yetersiz kalması ve yangının büyümesi üzerine servistekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Denizli, Sarayköy ve çevre belde belediyelerinin itfaiye araçları kısa sürede TIR servisine yönlendirildi.

Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ederken, jandarma güvenlik önlemleri aldı, polis de İzmir- Denizli Karayolu'nda ulaşımın aksamaması için tedbir aldı. Bir yandan yangını söndürmeye çalışan ekipler, öte yandan da olası bir patlamaya karşı tedbir aldı. Tankerin boş olduğunun öğrenilmesiyle rahat bir nefes alan ekipler yaklaşık iki saat süren çalışma sonucu tankeri söndürmeyi başardı. Tanker söndürüldükten sonra bir süre soğutma çalışmaları sürdü.

Tankerin kullanılamaz hale geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel LPG Tankeri Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement