Lübnan'da İsrail-Emel çatışması: 21 ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lübnan'da İsrail-Emel çatışması: 21 ölü

08.09.2024 01:16

Lübnan'daki Şii Emel Hareketi, İsrail ile çıkan çatışmalarda 2 mensubunun daha öldürüldüğünü açıkladı. Emel Hareketi, hayatını kaybeden mensupları hakkında bilgi verdi ve son ölümlerle birlikte İsrail saldırılarında ölen Emel Hareketi mensubu sayısının 21'e yükseldiğini belirtti.

Lübnan'daki Şii Emel Hareketi, Lübnan'ın güneyindeki sınırda İsrail ile çıkan çatışmalarda 2 mensubunun daha öldürüldüğünü açıkladı.

İran destekli Hizbullah'ın müttefiki olan Emel Hareketi, hayatını kaybeden mensupları hakkında açıklama yaptı.

Açıklamada, Muhammed Habib Haşim ve Kasım Adil Bezi adındaki 2 mensubunun ülkenin güneyinde İsrail ile çıkan çatışmalarda öldürüldüğü ifade edildi.

Son ölümlerle, 8 Ekim 2023'ten bu yana İsrail'in saldırılarında öldürülen Emel Hareketi mensubu sayısı 21'e yükseldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lübnan'da İsrail-Emel çatışması: 21 ölü - Son Dakika


Advertisement