Lübnanlı Belediye Başkanları Reina'da Hayatını Kaybedenleri Anacak - Son Dakika
Güncel

Lübnanlı Belediye Başkanları Reina'da Hayatını Kaybedenleri Anacak

Lübnanlı Belediye Başkanları Reina\'da Hayatını Kaybedenleri Anacak

Maltepe Belediyesinin davetlisi olarak İstanbul’a gelen Lübnan heyeti, 24 Ocak Salı günü Reina’daki terör saldırısında hayatını kaybedenleri anacak.

23.01.2017 11:32

Maltepe Belediyesinin davetlisi olarak İstanbul'a gelen Lübnan heyeti, 24 Ocak Salı günü Reina'daki terör saldırısında hayatını kaybedenleri anacak. Reina önüne çelenk bırakacak olan Lübnanlı belediye başkanları burada basın açıklaması yapacak.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da katılacağı anmada, Lübnan Deirnbouh Belediye Başkanı Mohammed Saadieh, Mrah Sreij Belediye Başkanı Abdulfattah Allam, Bakhoun Belediye Başkanı Ziad Jamal, Bikaasefrine Belediye Başkanı Ali Sabra ve UCLG-MEWA Tanıtım ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Muhammed Mahli yer alacak. Anma sonrası Lübnan'ın belediyeleri ile Maltepe arasında dostluk ve işbirliğini geliştirmek amacıyla kardeşlik anlaşması imzalanacak.

1 Ocak'ta meydana gelen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında, Lübnanlı ünlü iş adamı İlyas Şami'nin kızı Rita Şami, Elias Wardini ve Lübnanlı bankacı Haykel Moussallem hayatını kaybetmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lübnanlı Belediye Başkanları Reina'da Hayatını Kaybedenleri Anacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement