Malatya'daki Hayat Sitesi'nde Deprem Kurbanları Anıldı - Son Dakika
Güncel

Malatya'daki Hayat Sitesi'nde Deprem Kurbanları Anıldı

Malatya\'daki Hayat Sitesi\'nde Deprem Kurbanları Anıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'daki Hayat Sitesi'nde hayatını kaybeden 17 kişi için anma etkinliği düzenlendi. Enkazın kaldırıldığı alanda toplanan vatandaşlar, meşale yakarak, alana karanfil bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, bir yıl geçmesine rağmen hala çözülmemiş sorunlar olduğunu belirtti ve deprem bölgesindeki sorunları çözmek için mücadele edeceklerini söyledi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise büyük acının yıl dönümünde tekrar acıları paylaştıklarını ve sorunları birlikte çözeceklerini vurguladı.

06.02.2024 06:03  Güncelleme: 05:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'daki Hayat Sitesi'nde hayatını kaybeden 17 kişi için sitenin yerinde anma etkinliği yapıldı.

Hayat Sitesi enkazının kaldırıldığı alanda toplanan bir grup vatandaş, meşale yakarak, alana karanfil bıraktı, saygı duruşunda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, yaptığı açıklamada, CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer'i Hayat Sitesi enkazında kaybettiklerini belirterek, "İsmi aslında hepimizi tekrar düşündüren bir site. Çünkü ismi Hayat. Bugün birinci yılı ama sanki daha yeni olmuş gibi hepimizde bunun acısı çok taze. Hepimiz yakınlarımızı kaybettik. Burada Malatyalı yurttaşlarımızı bugün ziyaret ettik. Yarın da ziyaret edeceğiz." dedi.

Gökçen, bir yıl geçmesine rağmen hala çözülmemiş sorunlar olduğunu savundu.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise büyük acının yıl dönümünde tekrar acıları paylaştıklarını ifade ederek, tüm deprem bölgesinde büyük bir yıkım olduğunu belirterek, sorunları hep birlikte çözebilmek için mücadele vereceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'daki Hayat Sitesi'nde Deprem Kurbanları Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement