Maltepe'de 7 Katlı Binanın Ana Girişi Çöktü; Çok Sayıda Kişi Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de 7 Katlı Binanın Ana Girişi Çöktü; Çok Sayıda Kişi Mahsur Kaldı

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN - Ramazan EĞRİ İstanbul DHAMaltepe'de gerçekleştirilen kazı çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle, 7 katlı başka bir binanın ana giriş kısmı çöktü.

31.03.2016 22:41

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN - Ramazan EĞRİ İstanbul DHA

Maltepe'de gerçekleştirilen kazı çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle, 7 katlı başka bir binanın ana giriş kısmı çöktü.

Binada mahsur kalan çok sayıda kişiyi kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışmalara başladı. Kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maltepe'de 7 Katlı Binanın Ana Girişi Çöktü; Çok Sayıda Kişi Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ishak:
    Dostum sokak 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement