Manavgat Kesintilere Karşı Vatandaşa Su Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Manavgat Kesintilere Karşı Vatandaşa Su Dağıtıldı

Manavgat Kesintilere Karşı Vatandaşa Su Dağıtıldı

Kesintilere karşı vatandaşa su dağıtıldı Manavgat Belediyesi su kesintileri nedeniyle bazı mahallelerde vatandaşa içme ve kullanma suyu dağıttı.

30.07.2015 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kesintilere karşı vatandaşa su dağıtıldı

Manavgat Belediyesi su kesintileri nedeniyle bazı mahallelerde vatandaşa içme ve kullanma suyu dağıttı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta su arızası nedeniyle 3 mahalleye dün akşamdan itibaren su verilemedi. ASAT ekipleri tarafından çalışmalar devam ederken, Kavaklı, Kasaplar ve Mimarsinan mahallelerinde vatandaş su sıkıntısı çekmeye başladı. Manavgat Belediyesi de vatandaştan gelen talep üzerine mahalle sakinlerine içme ve kullanma suyu dağıtmaya başladı. Zabıta ekiplerinin su dağıtımı yapılacağı yönündeki anonsları üzerine mahalleli kova ve pet şişelerle gelecek tanker ve kamyonları bekledi. Belediye tarafından 3 su tankeriyle kullanma suyu, kamyonlarla da hazır içme suları vatandaşa dağıtıldı.

ASAT yetkilileri, eskiyen ve yıpranan borular nedeniyle dün Manavgat Şelale Terfi İstasyonu'nda su basma borusunda patlama meydana geldiğini belirtti. Kısa sürede giderilen arızanın ardından ikinci bir arıza ortaya çıktığını aktaran yetkililer, bu nedenle Manavgat'ın yüksek kesimlerinde su sıkıntısı yaşandığını kaydetti. Arızanın giderildiği ve kısa zamanda mahallelere su verilmeye başlanacağı söylendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat Kesintilere Karşı Vatandaşa Su Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement