Manisa'da Yol Çöktü, Trafiğe Kapandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Manisa'da Yol Çöktü, Trafiğe Kapandı

Manisa\'da Yol Çöktü, Trafiğe Kapandı
12.02.2026 16:43

Ağlayan Kaya mevkisinden Spil Dağı Milli Parkı'na giden yol, çökme riski nedeniyle kapatıldı.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Ağlayan Kaya mevkisinden Spil Dağı Milli Parkı'na ulaşımı sağlayan yol, çökme riski nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre, bölgede etkili olan yağışların ardından yolun kaldırım zemininde çökme oluştu.

Belediye ekiplerinin yaptığı kontrolde, zemin altında meydana gelen boşalmanın yolun ana gövdesi ile sürücü ve yayaların güvenliğini tehdit edecek boyuta ulaştığı tespit edildi.

Bunun üzerine yol, olası toprak kayması ve yeni bir çökme riskine karşı tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı.

Yolun ikinci bir duyuruya kadar ulaşıma kapalı olacağı belirtilerek, sürücü ve yayalardan emniyet şeritlerine uymaları ve alternatif güzergahları tercih etmeleri istendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Yol Çöktü, Trafiğe Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement