Manisa'nın Sanayisi Türkiye'de 2. Konumda - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa'nın Sanayisi Türkiye'de 2. Konumda

Manisa\'nın Sanayisi Türkiye\'de 2. Konumda
24.01.2013 16:12  Güncelleme: 09:26

Manisa BELEDİYE Başkanı , Manisa Gümrük Müdürü Mustafa Okkaoğlu'nu ağırladı.

Türkiye'nin sayılı organize sanayi bölgelerinden bir tanesinde çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Okkaoğlu ve ekibine başarılar diledi. Okkaoğlu da, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin Türkiye'de gelişmişlik sıralamasında ikinci konumda olduğunu ifade etti.

Manisa Gümrük Müdürü Mustafa Okkaoğlu, ekibiyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Hafta sonu Dünya Gümrük Günü'nü kutlayacaklarını belirten Gümrük Müdürü Mustafa Okkaoğlu, gümrüğün önemine dikkat çekmek amacıyla bir dizi etkinlikler düzenlediklerini aktardı. Ziyaretleri nedeniyle Okkaoğlu ve beraberindekilere teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Türkiye'nin sayılı organize sanayi bölgelerinden bir tanesinde önemli bir damar vazifesi görüyorsunuz. Gerçekten ilimiz sanayi açısından oldukça gelişmiş ve gelişmekte. Bu nedenle çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ayrıca 26 Ocak Dünya Gümrük Günü'nüzü de kutluyorum" dedi.

Güzel çalışmalar yapılmış

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin Türkiye'nin gelişmiş sanayi bölgeleri arasında ikinci konumda olduğunu ifade eden Manisa Gümrük Müdürü Mustafa Okkaoğlu da, "Gerek Valiliğimiz, gerekse Belediyemiz çok güzel çalışmalar yapmış. OSB yönetimleri de güzel çalışmalar yapmış. Biz de bu çalışmaların üzerine bir nebze dahi olsa bir şeyler katabilirsek, bundan büyük mutluluk duyarız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa'nın Sanayisi Türkiye'de 2. Konumda - Son Dakika


Advertisement