Manisaspor'da Bekleyiş - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Bekleyiş

Spor Toto 2'nci Lig'e düşen Manisaspor'da yeni sezon öncesi de umutsuzluk hakim oldu.

18.06.2015 13:36

Spor Toto 2'nci Lig'e düşen Manisaspor'da yeni sezon öncesi de umutsuzluk hakim oldu.

Toplam 50 milyon TL borcu bulunan, yalnız eski futbolcusu Makukula'nın bonservis borcu için bu ay 10 milyon TL ödemesi gereken Manisaspor'un bu yüzden lige eksi 6 puanla başlama tehlikesi bulunuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kongre davetine olumsuz yanıt veren yönetimde yaprak kıpırdamıyor. Personel maaşları aksayan, önünde ödemesi gereken birçok alacak bulunan Manisaspor, transferde de somut hamle yapamadı.

Makukula dosyası gibi pekçok tehlikenin kulübün önünde olduğunu söyleyen Başkan Abdullah Mergen, şunları söyledi:

"Makukula için henüz bir yaptırım olacağını düşünmüyorum. Geçmişten birçok dosya kapımızda. Tek sevindiğimiz taraf yönetimimiz süresinde borcu artırmamak oldu. Yeni sezonda 2-3 milyon TL'lik bütçe bize yetmez. Bütçemiz 5 milyon TL civarında olmalı ama henüz transfer bütçesi belirlemedik. Ancak futbolcu satarak refaha ulaşabiliriz."

UMUDU BONSERVİS

Manisaspor, satış listesine koyduğu oyunculardan gelecek parayla bütçe oluşturmayı planlıyor. Siyah beyazlı yönetim, Hakan Barış için 3 milyon, İsmail Köse için 2 milyon TL istiyor. Yönetim, bu arada Ali Fırat Okur'u da satış listesine koydu.

Başkan Abdullah Mergen, Beşiktaş'tan Ümit Karaal'ı kiralamak istediklerini, Altınordu'yla Ozan Sol ve Mertan konusunda anlaştıklarını, ancak oyuncularla henüz görüşmediklerini söyledi. Manisaspor'un listesinde Osmanlıspor'dan Yıldıray Koçal da bulunuyor. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Bekleyiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement