Mansur Yavaş'tan Abdi İpekçi'ye Anma Mesajı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mansur Yavaş'tan Abdi İpekçi'ye Anma Mesajı

01.02.2025 15:34  Güncelleme: 17:25

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 46. ölüm yıl dönümünde gazeteci Abdi İpekçi'yi saygı ve rahmetle andı. İpekçi'nin demokrasi, özgür basın ve Atatürkçülük konusundaki duruşuna vurgu yaptı.

(ANKARA) - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Cumhuriyet değerlerinin, demokrasinin ve özgür basının yılmaz savunucusu, geriden gelen birçok meslektaşına örnek olan cesur gazeteci Abdi İpekçi'yi, katledilişinin yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Abdi İpekçi; Atatürkçülüğün, barışın ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün güçlü savunucusuydu" dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Milliyet gazetesinin Genel Yayın Müdürü Abdi İpekçi'nin 46'ncı ölüm yıl dönümü dolayısıyla X hesabından paylaşım yaptı. Yavaş'ın paylaşımı şöyle:

"Cumhuriyet değerlerinin, demokrasinin ve özgür basının yılmaz savunucusu, geriden gelen birçok meslektaşına örnek olan cesur gazeteci Abdi İpekçi'yi, katledilişinin yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Abdi İpekçi; Atatürkçülüğün, barışın ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün güçlü savunucusuydu."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş'tan Abdi İpekçi'ye Anma Mesajı - Son Dakika


Advertisement