Mansur Yavaş'tan Ankaralılar Vakfına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Mansur Yavaş'tan Ankaralılar Vakfına Ziyaret

Mansur Yavaş\'tan Ankaralılar Vakfına Ziyaret

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfını ziyaret etti.

28.02.2014 15:33  Güncelleme: 15:30

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nı ziyaret etti.

Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı kurucu ve üyelerinin yanı sıra, eski ve yeni Ankara Milletvekilleri ile Ankaralı sanayici ve iş adamlarının da katıldığı kahvaltılı toplantıda, Vakıf Başkanı Halil Şıvgın bir konuşma yaptı. Şıvgın, Ankara'nın şeffaf ve hesap verebilir bir yönetime ihtiyacı olduğunu belirtti. Yavaş'ın Beypazarı tecrübesinin Ankara için de önemli bir şans olduğunu vurgulayan Şıvgın, Yavaş'a seçilmesi halinde kapılarını herkese açık tutmasını tavsiye etti ve seçimin tüm Ankaralılar için hayırlı olmasını diledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş ise, seçilmesi halinde rozetini çıkarıp, herkesin başkanı olacağını vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti:

"Ankara'nın marka olmak için öz değerlerini sunması gerekiyor. Taklitle marka olunacaksa, getirin Ankara'nın ortasına Eiffel Kulesini dikin. Tema Park şu an Ankara için öncelikli değil. O kadar paraya daha öncelikli şeylerin yapılması gerekir. Mesela o paraya hastane yapılabilir, metro yapılabilir ya da ihtiyaç sahipleri için konut yapılabilir."

Seçim sürecinde Vakıf kurucu ve üyelerinin desteğini istediğini belirten Yavaş, seçilmesi halinde kapılarının her kesime açık olacağını söyledi. Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş'tan Ankaralılar Vakfına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement