MARDİN'DE İLK İFTAR, DEPREMZEDELERLE YAPILDI - Son Dakika
Güncel

MARDİN'DE İLK İFTAR, DEPREMZEDELERLE YAPILDI

MARDİN Valisi Mahmut Demirtaş, Ramazan ayının ilk iftarını Kasımiye Erkek Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedelerle açtı.

24.03.2023 11:58  Güncelleme: 12:03

MARDİN Valisi Mahmut Demirtaş, Ramazan ayının ilk iftarını Kasımiye Erkek Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedelerle açtı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Mardin'e gelen ve Kasımiye Erkek Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedeler için iftar yemeği verildi. İftar programına Vali Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve iftar duası ile başlayan programda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Ramazanın birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ve misafir edilen depremzedelerin rahat etmesi için tüm gayreti sarf edeceklerini ifade ederek, 'Asrın felaketi dediğimiz depremle karşı karşıya kaldık. İnsanlarımızı kaybettik, acılarımız var. Mardin Valisi olarak; tüm personelim, Büyükşehir Belediyesi, emniyetimiz ve jandarmamız ile sizleri burada misafir edeceğiz. Hep yanınızda, hizmetinizde olacağız. Burada kaldığınız sürece sizin rahat edebilmeniz için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Özellikle bunu bilmenizi istiyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum' dedi.

Programın ardından Vali Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, depremzedelerle sohbet ederek taleplerini dinledi. Vali Demirtaş, Ramazan ayı boyunca her gün il genelinde misafir edilen depremzedelerle iftar sofrasında buluşmaya devam edeceğini belirtti. (DHA)

MARDİN\'DE İLK İFTAR, DEPREMZEDELERLE YAPILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MARDİN'DE İLK İFTAR, DEPREMZEDELERLE YAPILDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement