Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 2023'e damga vuran fotoğraflara oy verdi - Son Dakika
Güncel

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 2023'e damga vuran fotoğraflara oy verdi

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 2023\'e damga vuran fotoğraflara oy verdi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Anadolu Ajansı'nın 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katılarak, AA muhabirlerinin çektiği fotoğrafları inceledi ve tercihini yaptı. Akkoyun, farklı kategorilerde yer alan fotoğraflar arasından seçim yaparken zorlandığını belirtti ve AA yönetimini tebrik etti.

05.01.2024 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.

Vali Akkoyun, makamında, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin 2023 boyunca yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, "Haber", "Çevre-Yaşam", "Spor" ile bu yıla özel eklenen " Deprem: Umut" ve " Gazze: Kanıt" kategorilerinde tercihini yaptı.

"Haber" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Boğazda bir dev", "Çevre-Yaşam" kategorisinde Ali Atmaca'nın "Sen aydınlatırsın geceyi", "spor" kategorisinde ise Ömer Sercan Karkuş'un "Mete'nin nişanı" adlı fotoğrafına oy veren Akkoyun, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Halil Fidan'ın "Adı: Enkaz", "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Ashraf Amra'nın "Yanımda ol anne" adlı fotoğrafını seçti.

Vali Akkoyun, Anadolu Ajansı muhabirlerinin başarılı fotoğraflara imza attığını belirterek, fotoğrafların birbirinden değerli olduğunu, çeçim yapmakta zorlandığını söyledi.

Akkoyun, Anadolu Ajansı yönetimini, tüm muhabir ve foto muhabirleri ile bu çalışmada emeği geçenleri tebrik ettiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 2023'e damga vuran fotoğraflara oy verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement