Market Görevlisinin Cep Telefonunu Gasp Ettiler - Son Dakika
Güncel

Market Görevlisinin Cep Telefonunu Gasp Ettiler

Market Görevlisinin Cep Telefonunu Gasp Ettiler

Ali LEYLAK/Şanlıurfa, (DHA) - Şanlıurfa'da, bir markette reyon görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki İshak Demircan'ı bıçakla tehdit eden 3 şüpheli, cep telefonunu gasp etti.

01.02.2012 17:22

Ali LEYLAK/ Şanlıurfa, (DHA) - Şanlıurfa'da, bir markette reyon görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki İshak Demircan'ı bıçakla tehdit eden 3 şüpheli, cep telefonunu gasp etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. İshak Demircan, markette çalıştığı sırada yanına gelen arkadaşları Mustafa Toprak, Fatih Avcı ve Mehmet Avcı tarafından dışarı çağrıldı. Demircan'dan, arkadaşları markette çalışan ve aşık oldukları kızın telefon numarasını vermesini istedi. Demircan ise 3 arkadaşının bu talebine olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine başlayan tartışmada 3 arkadaş, üzerlerinde bulunan bıçak ile tehdit ettikleri Demircan'ın cep telefonunu gasp edip kaçtı.

İshak Demircan'ın ihbarda bulunması üzerine çalışma başlatan polis, adreslerini saptadığı 3 şüpheliyi gece geç saatlerde evlerinde gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 3 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilip, 'Gasp' suçundan adliyeye sevk edildi.

DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Market Görevlisinin Cep Telefonunu Gasp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement