Marmara Geri Dönüşümcülerde Gökay Orhun Genel Müdür Oldu - Son Dakika
Güncel

Marmara Geri Dönüşümcülerde Gökay Orhun Genel Müdür Oldu

Marmara Geri Dönüşümcülerde Gökay Orhun Genel Müdür Oldu

Merkezi Çayırova'da Bulunan Marmara Geri Dönüşümcüler Yapı Kooperatifi'ne Yeni Genel Müdür Atandı.

08.02.2011 21:28  Güncelleme: 21:33

Merkezi çayırova'da bulunan marmara geri dönüşümcüler yapı kooperatifi'ne yeni genel müdür atandı.

Organize Sanayi Bölgesi ayarında Türkiye'nin en büyük geri dönüşümcüler sitesi olan Marmara Geri Dönüşümcüler Yapı Kooperatifi'nde genel müdürlüğe Gökay Orhun getirildi. Hurda ve geri dönüşümde sadece Türkiye'nin değil dünyanın önde gelen firmalarını bünyesinde toplayan Şekerpınar Çayırova merkezli Marmara Geri Dönüşümcüler Yapı Kooperatifi, yeni yapılanma kapsamında idari yönetimde de değişikliğe gitti. Yönetim kurulu başkanlığını Abdullah Yaşar'ın yaptığı Marmara Geri Dönüşümcüler Yapı Kooperatifi, dünya hurda piyasasına yön vermek istiyor.

Genel Müdür Gökay Orhun yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada Marmara Geri Dönüşümcüler Yapı Kooperatifi'nin gücüne değindi. Ülke bütçesine yüz milyonlarca dolar katkı sunduklarını belirten Orhun, "Binlerce kişiye oluşturulduğumuz istihdam, ekonomiye sunduğumuz katma değer, devletimize ödediğimiz vergiler, geri dönüşümde memleketimize kazandırdığımız öz sermaye ve yaptığımız işin büyüklüğü bizi zirveye taşıyor.

Türkiye'nin en büyük geri dönüşümcüleri Çayırova'da Türkiye için çalışıyor. Bu sadece Çayırova için değil Kocaeli için de bir gurur kaynağı" dedi. Türkiye'ye tek olduklarını hatırlatan Gökay Orhun, "Türkiye'nin OSB düzeyinde yapılan tek entegre geri dönüşümcüler sanayi sitesiyiz. Hedefimiz dünyada tek olan ve örnek gösterilen bir geri dönüşümcüler yapısı oluşturmak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marmara Geri Dönüşümcülerde Gökay Orhun Genel Müdür Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement