MASKİ'den Manisa'nın Her Noktasına Hizmet - Son Dakika
Güncel

MASKİ'den Manisa'nın Her Noktasına Hizmet

MASKİ\'den Manisa\'nın Her Noktasına Hizmet

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesindeki Kargınışıklar Mahallesi Basri Koçyiğit Ortaokulu için bir kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

24.05.2019 16:29  Güncelleme: 16:28

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı ihtiyaçları için etkili çözümler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Kargınışıklar Mahallesi'nde bulunan Basri Koçyiğit Ortaokulu'na bir kilometre uzunluğunda içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ ekiplerince yürütülen çalışma tamamlandığında, öğrencilerin su ihtiyacı kaliteli ve güvenli altyapı sayesinde karşılanmış olacak.

"Her zaman ihtiyaçlarımızla ilgileniyorlar"

Kargınışıklar Mahalle Muhtarı Osman Altun, "Mahallemizde bulunan ortaokulumuza MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu şebekemiz döşeniyor. Sağolsunlar her zaman ihtiyaçlarımızla ilgileniyorlar. Bu işin sonucunda çocuklarımız faydalanacağı için daha memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve A'dan Z'ye tüm birimlerde görev yapan ekibine yapılan hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MASKİ'den Manisa'nın Her Noktasına Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement