Meclis Başkanı Kahraman Bakü?de - Son Dakika
Güncel

Meclis Başkanı Kahraman Bakü?de

Meclis Başkanı Kahraman Bakü?de

Meclis Başkanı Kahraman Bakü'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) İsmail Kahraman, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi.

21.12.2015 12:48

Meclis Başkanı Kahraman Bakü'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) İsmail Kahraman, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki Parlamento Heyeti'ni Haydar Aliyev Havalimanı'nda Azerbaycan Milli Meclisi Başkan Yardımcısı Valeh Alesgerov, Türkiye Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun ve diğer yetkililer karşıladı. Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan İsmail Kahraman, 'Türkiye'den geldim ama yine ana vatanıma geldim. İki devlet bir milletiz. Meclis başkanımızı ziyarete geldik. İlk ziyaret KKTC'ye, ikincisini Azerbaycan'a yapar. Gezimiz iyi temaslara vesile olacak inşallah. Sizin vasıtanızla bütün Azerbaycanlı kardeşlerime, milletimize selamlarımı, saygılarımı sunuyorum' ifadelerini kullandı.

Kahraman ziyareti çerçevesinde Azerbaycan Meclis Başkanı Oktay Esedov'la bir araya gelecek. Kahraman, iki gün sürecek Bakü temasları kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Başbakan Artur Rasizade ile görüşecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meclis Başkanı Kahraman Bakü?de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement