Mehmet Eryürek Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Eryürek Seçim Sonuçları

Mehmet Eryürek Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Manisa Ahmetli belediye başkan adayı olan Mehmet Eryürek isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:15

31 Mart seçimlerinde CHP Manisa Ahmetli belediye başkan adayı olan Mehmet Eryürek isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Manisa Ahmetli ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Mehmet Eryürek isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Manisa Ahmetli adayı Mehmet Eryürek kimdir? CHP Manisa Ahmetli adayı Mehmet Eryürek yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Eryürek Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Manisa Ahmetli belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Eryürek Ahmetli ilçesinde % 37,44 oranında oy almıştır. Ahmetli ilçesinde % 37,44 oranında oy olan Mehmet Eryürek adlı CHP adayı toplamda 4.182 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Eryürek Kimdir?

Mehmet Eryürek Seçim Sonuçları

1961'da Ahmetli'de doğdu, ilk ve orta öğrenimini Ahmetli'de tamamladıktan sonra Turgutlu'da liseyi bitirdi. 1999-2004, 2004-2009 ve 2009-2014 dönemlerinde 3 kez üst üste Ahmetli ilçesinde CHP İl Genel Meclisi üyeliği yaptı. İl genel meclisinde gösterdiği başarıyla partisi tarafından Ahmetli Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Manisa Ahmetli ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Eryürek Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement